Zaterdag 28 september 2019 2e hands beurs
Zaterdag 28 september 2019 organiseert “De Paardenschuur” Ruitersport alweer voor de 14e keer de Leukste & Grootste overdekte 2e hands beurs met DUIZENDEN RUITERSPORTARTIKELEN. De beurs is geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Dit jaar in een extra grote beurshal!
Elk jaar groeit het succes van de beurs. Op deze dag worden allerlei artikelen keurig gesorteerd aangeboden. Het assortiment zal wederom alles omvattend zijn. Alles wat met ruitersport en paarden te maken heeft is er zeker te vinden. Tuigen, hoofdstellen, dekens, zadels, rijlaarzen, rijbroeken, rijkleding, zadeldekjes, bitten, sporen, helmen, borstels, peeskappen, bodyprotectors etc, etc. tegen zeer interessante prijzen!

Om deze dag tot een succes te maken hebben we heel veel gebruikte bruikbare ruitersportartikelen nodig. 

Heb jij nog producten die niet meer passen, niet meer je kleur zijn,  te veel gekocht, het past niet bij je paard, enz enz  Maak het schoon en kom het inleveren op de aangegeven tijden!

**** INLEVERTIJDEN ****

Maandag 16 september van 13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag 17 september van 10.00 tot 17.00 uur
Woensdag 18 september van 10.00 tot 17.00 uur
Donderdag 19 september van 10.00 tot 17.00 uur
Vrijdag 20 september van 10.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 21 september van 9.00 uur tot 12.00 uur
Maandag 23 september van 13.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 24 september van 10.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag 25 september van 10.00 uur tot 17.00 uur

REGLEMENT 

Inleverperiode is van maandag 16 september t/m woensdag 25 september
* Alle ruitersportartikelen kunt u inleveren zoals: rijkleding, rijlaarzen, zadels, zadeltoebehoren, hoofdstellen, bitten, sporen, dekens, tuigen, zadeldekjes, helmen, etc.
* Artikelen dienen goed bruikbaar, schoon en niet kapot ingeleverd te worden. Dekens en zadeldekjes dienen gewassen en droog te zijn!
* In overleg met ons kunt u de prijs bepalen voor het artikel.
*Bij overcompleet van bepaalde artikelen stoppen we de inname.
* Bij 5 artikelen of meer zijn de kosten € 5,-. Hiervoor verzorgen wij de verkoop, administratie en reclame.
* De hele verkoopopbrengst ontvangt u als waardebon van de winkel.
*De waardebon is geldig t/m 31-12-2019.
* De waardebon is niet te besteden voor afgeprijsde artikelen, actie’s, voer en geneesmiddelen.
* Uw waardebon (of niet verkochte artikelen) kunt u afhalen vanaf maandag 30 september t/m zaterdag 5 oktober tijdens winkeltijden. Daarna wordt alles opgeruimd.
* De Paardenschuur is niet aansprakelijk te stellen voor schade of het zoek raken van uw spullen.

OTTO on TOUR & Flexchair 27 juni 2019

ONTDEK JEZELF IN DE “SPIEGEL” met OTTO

Donderdag 27 juni a.s. is “Otto” een dag bij “De Paardenschuur”. Otto is de meest geavanceerde dressuur simulator en UNIEK in Nederland.
Dit is je kans om de rijvaardigheden te verbeteren!
De simulator reageert op been, zit en teugelhulp en gaat in stap,draf en galop. Onder deskundige begeleiding van “Ruiter Balans Centrum” ga je aan de slag om je houding, timing en ademhaling te analyseren.
Je krijgt als ruiter zeer waardevolle informatie over het effect van je hulpen omdat de Dressuur Simulator exact doet wat je van hem vraagt. De Dressuur Simulator zal je met gemak helpen om eventueel verkeerd aangeleerde gewoontes te veranderen.
Dit in combinatie met de de training op de Flexchair maakt dat je thuis met je paard weer vol nieuwe informatie en tips aan de slag kan.

Hoe ziet het programma eruit!
Je start met 30 minuten op de Flexchair en aansluitend 30 minuten rijden op “OTTO” onder deskundige begeleiding van Antoinette Grijpstra en Helen Roestenburg van het Ruiter Balans Centrum

> Indien gewenst mag je je eigen zadel gebruiken (niet noodzakelijk)
> Geschikt voor iedereen, elk niveau, alle disciplines en leeftijd
> Rijbroek en rijlaarzen / jodhpurs en chaps zijn verplicht  

Meld je aan voor deze leerzame training!

Opgeven kan in de winkel of per mail!  Graag ontvangen wij de volgende informatie:
> Voor en achternaam
> Voorkeur tijdstip ( tussen 10 uur en 19 uur) De kosten voor deze persoonlijke training zijn € 125,00 

Eskadron Heritage winter 2018

De nieuwe collectie Eskadron Heritage winter 2018 staat nu online en is eenvoudig te bestellen via onze webwinkel. 

Klik hier om de collectie te bekijken.

Eskadron staat voor mooie, kwalitatieve, inspirerende, onderscheidende en bijzondere producten…. een collectie met een Glimlach.

Voor meer informatie/reserveringen kunt u ons altijd bellen T. 0343 – 457146 of mailen info@paardenschuur.nl

Blocker Tie Ring – Veilig vastzetten van je Paard

Door gebruik te maken van een Blocker Tie Ring kan je je (jonge) paard op een veilige manier leren vast te staan.

Als een paard zich realiseert dat hij stevig vastzit, voelt hij zich vaak gevangen, in paniek en trekt hij zich terug – mogelijk breekt hij het halster of haak- en doet hij zichzelf pijn. Wanneer er iets breekt, valt de druk plotseling weg en moeten paarden zich voortbewegen om hun evenwicht te bewaren en kunnen ze gemakkelijk achteruit kantelen en / of zichzelf ernstig bezeren.

Dit eenvoudige systeem zorgt ervoor dat je paard het touw losser kan trekken zonder de boel af te breken. De mate waarin je touw “meegeeft” kan je dankzij de Blocker Tie Ring zelf regelen. Uniek, de Blocker Tie Ring biedt enige weerstand, maar laat een paard wat speling in het touw trekken wanneer hij terugtrekt, waardoor druk wordt opgeheven en de bron van paniek wordt verlicht. Dit vermindert de waargenomen dreiging voor het paard dramatisch, en vermindert de dreiging voor mensen die proberen een noodlijdend paard te bevrijden.

Vaak moet een paard slechts een paar centimeter aan speling trekken om zijn zelfvertrouwen te hervinden en rustig te worden.

De Blocker Tie Ring kan overal bevestigd worden aan de muur of in je trailer.

Bestel hier ONLINE

Bekijk de video’s om te kijken hoe de Blocker Tie Ring werkt.

 

Body Bandage

Body Bandage. 
De bandage is 25 cm breed en gemaakt van sterk elastisch materiaal. De bandage voorkomt beschadigingen aan het paard door het scheren, sporen en/of kan zorgen voor een beter herstel van beschadigde huid. 
Verkrijgbaar in de maten Cob=1.60 cm Full= 180 cm en Extra Full=1.90 cm. 
Voor KNHS wedstrijden geldt dat deze alleen zijn toegestaan met springen.

Bestel hier eenvoudig!

Houten paardenbeelden

Nieuw bij “De Paardenschuur” zijn houten paardenbeelden! Deze houten paardenbeelden passen in elke interieur van een echte paardenliefhebber!

Bekijk online onze collectie of kom gezellig langs in de winkel om deze robuuste houten paardenbeelden te bewonderen.

 

NIEUW Eskadron Platinum 2018

De nieuwe collectie Eskadron Platinum 2018 staat nu online en is eenvoudig te bestellen via onze webwinkel en wordt GRATIS verzonden

Klik hier om de collectie te bekijken.

Eskadron staat voor mooie, kwalitatieve, inspirerende, onderscheidende en bijzondere producten…. een collectie met een Glimlach.

Voor meer informatie/reserveringen kunt u ons altijd bellen T. 0343 – 457146 of mailen info@paardenschuur.nl

Nieuw Freejump Spur-On

De Freejump spoor is een nieuw revolutionair idee, extreem lichtgewicht en super comfortabel. Gemaakt van koolstofvezel en elastollan.  Freejump sporen zijn de perfecte keuze voor elke amateur- en wedstrijdrijder.

Het bijzondere ontwerp houdt de Freejump Spurs licht, terwijl de koolstofvezel de sporen stevig op je rijlaarzen fixeert. Dit nieuwe ontwerp helpt ook eventuele drukpunten op de voet te voorkomen.
Freejump Spur One zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren ( zw/zw, zw/rood en zw/blauw) en vier verschillende uiteinden ( stomp, recht, lang en hamer).

 

Zaterdag 23 juni 2018 2e hands beurs Ruitersportartikelen

Zaterdag 23 juni 2018 organiseert “De Paardenschuur” Ruitersport alweer voor de 13e keer de Leukste & Grootste overdekte 2e hands beurs met DUIZENDEN RUITERSPORTARTIKELEN. De beurs is geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Elk jaar groeit het succes van de beurs. Op deze dag worden allerlei artikelen keurig gesorteerd aangeboden. Het assortiment zal wederom alles omvattend zijn. Alles wat met ruitersport en paarden te maken heeft is er zeker te vinden. Tweedehands tuigen, hoofdstellen, dekens, zadels, een grote collectie laarzen, rijbroeken, rijkleding, zadeldekjes, bitten, sporen, helmen en bodyprotectors etc, etc. tegen zeer interessante prijzen!

Meer informatie betreft inleveren etc. volgt zo spoedig mogelijk.

Eskadron Classic Sport Zomer 2018… daar wordt je vrolijk van!

De nieuwe collectie Eskadron Classic Sport zomer 2018 staat nu online en is eenvoudig te bestellen via onze webwinkel. 

Klik hier om de collectie te bekijken.

Eskadron staat voor mooie, kwalitatieve, inspirerende, onderscheidende en bijzondere producten…. een collectie met een Glimlach.

Voor meer informatie/reserveringen kunt u ons altijd bellen T. 0343 – 457146 of mailen info@paardenschuur.nl

Freejump beugels zijn niet alleen veiligheidsbeugels

Het Freejump systeem is op het gebied van innovatie en high-tech producten ontworpen voor prestatie, comfort en veiligheid voor zowel ruiter als paard.
De Freejump Soft up Pro zijn veiligheidsbeugels van zeer hoge kwaliteit. Doordat de beugels aan de bovenkant voorzien zijn van flexibel materiaal kun je niet met je voet in de beugel blijven hangen tijdens een val. Door het brede voetbed heb je een goede steun en door de nopjes weinig kans om je beugel te verliezen.

Bestel makkelijk ONLINE: https://www.paardenschuur.nl/winkel/freejump-beugels/

Zaterdag 24 juni 2017 2e hands beurs Ruitersportartikelen

Zaterdag 24 juni organiseert “De Paardenschuur” Ruitersport alweer voor de 12e keer de Leukste & Grootste overdekte 2e hands beurs met DUIZENDEN RUITERSPORTARTIKELEN. De beurs is geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Elk jaar groeit het succes van de beurs. Op deze dag worden allerlei artikelen keurig gesorteerd aangeboden. Het assortiment zal wederom alles omvattend zijn. Alles wat met ruitersport en paarden te maken heeft is er zeker te vinden. Tweedehands tuigen, hoofdstellen, dekens, zadels, een grote collectie laarzen, rijbroeken, rijkleding, zadeldekjes, bitten, sporen, helmen en bodyprotectors ect., ect., tegen zeer interessante prijzen!

 

20-jarig jubileum feest bij “De Paardenschuur”

“De Paardenschuur” bestaat 20 jaar!

Dit gaan wij vieren op Vrijdag 14 & Zaterdag 15 april. 2 dagen feest met leuke workshops & activiteiten in de winkel. O.a. workshop Taart voor je Paard, Hoefijzer versieren, Armband maken van Paardenhaar en op zaterdag 15 april een leerzame clinic met LAMMERT HAANSTRA, dit mag je niet missen!    

20% KORTING op 1 artikel naar keuze* | Heerlijke Oma’s wafels | Ballon prikken & altijd PRIJS | Sport Lingerie | Lifestyle | Verrassingen & Vermaak!

 

 

 

Eskadron Classic Sport zomer 2017

De nieuwe collectie Eskadron Classic Sport zomer 2017 staat nu online en is eenvoudig te bestellen via onze webwinkel. De Eskadron Classic Sport is vanaf nu te bewonderen in de winkel!

klik hier om de collectie te bekijken.

Eskadron staat voor mooie, kwalitatieve, inspirerende, onderscheidende en bijzondere producten…. een collectie met een Glimlach.

Voor meer informatie/reserveringen kunt u ons altijd bellen T. 0343 – 457146 of mailen info@paardenschuur.nl

De Paardenschuur bestaat 20 jaar!

Voor ons wordt 2017 een bijzonder jaar. Op 19 maart 2017 bestaat  “De Paardenschuur” 20 jaar. Dit gaan wij natuurlijk met u vieren. Want wie jarig is viert feest, trakteert en geniet met als thema “Smart & Sexy met je paard”.

Nieuwsgierig….?  blijf ons volgen!

Eskadron Heritage winter ’16

De nieuwe collectie Eskadron Heritage winter 2016 staat nu online en is eenvoudig te bestellen via onze webwinkel. De Eskadron Heritage collectie wordt begin november verwacht in de winkel, maar u kunt al wel reserveren!

klik hier om de collectie te bekijken.

Eskadron staat voor mooie, kwalitatieve, inspirerende, onderscheidende en bijzondere producten…. een collectie met een Glimlach.

Voor meer informatie/reserveringen kunt u ons altijd bellen T. 0343 – 457146 of mailen info@paardenschuur.nl

eskadron-heritage-winter-2016-merlot-racinggreen-mustangbrown-paardenschuur-online-webwinkel

2e hands beurs ruitersportartikelen

Zaterdag 25 juni organiseert “De Paardenschuur” Ruitersport alweer voor de 11e keer de Leukste & Grootste overdekte 2e hands beurs met DUIZENDEN RUITERSPORTARTIKELEN.
Elk jaar groeit het succes van de beurs. Op deze dag worden allerlei artikelen keurig gesorteerd aangeboden. Het assortiment zal wederom alles omvattend zijn. Alles wat met ruitersport en paarden te maken heeft is er zeker te vinden. Tweedehands tuigen, hoofdstellen, dekens, zadels, een grote collectie laarzen, rijbroeken, rijkleding, zadeldekjes, bitten, sporen, helmen en bodyprotectors ect., ect., tegen zeer interessante prijzen!

Daarnaast is het kopje koffie of thee en een frisdrankje voor de kinderen gratis! Bovendien zijn ook weer heerlijke oliebollen verkrijgbaar in de oliebollenkraam. De winkel van “De Paardenschuur”is deze dag gewoon van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend! Natuurlijk in de winkel ook leuke verrassende actie’s. Kortom, niemand hoeft deze dag met lege handen naar huis!
Parkeren en entree GRATIS. U kunt ons vinden aan de Amerongerwetering 28, 3958 MD in Amerongen ( LET OP……. dit is de weg van Leersum naar Wijk bij Duurstede) T 0343-457146

De BEURS is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. ***** WELKOM *****

Het plattelandsgebied tussen Leersum en Wijk bij Duurstede heeft meer te bieden dan u denkt.

Meer informatie over inlevertijden / voorwaarden vindt u hier!

beurs 2016 aankondiging paardenschuur

Ruiterfeest bij “De Paardenschuur” met Jesse Teune

Vrijdag 22 april 2016

Wil jij ook fit te paard…… dan mag je deze verrassende “RUITERFITHEID” avond met BINGO niet missen!.

BEWUSTWORDING van RUITERFITHEID.
Jesse Teune verzorgt op vrijdag 22 april een interessante lezing over ruiterfitheid. Om succesvol te zijn in de paardensport is niet alleen het trainen van het paard belangrijk, maar ook van de ruiter! Het doel van deze avond is om paardensporters, instructeurs en geïnteresseerden te enthousiasmeren en inspireren.

Wilt u hierbij aanwezig zijn dan kunt u zicht opgeven per email via info@paardenschuur.nl of in de winkel.

Uitnodiging ruiterfitheid door Jessse Teune

Lente Fair

Het is bijna Pasen…..Vrijdag 25 & Zaterdag 26 maart Lente Fair bij “De Paardenschuur”.
Hierbij willen wij u van harte uitnodigen om één van deze dagen de Fair te bezoeken. Dit jaar weer veel te zien, te proeven en te koop!
Er zijn weer super ACTIES in de winkel, heerlijke proeverijen, interessante clinic, veel leuke activiteiten voor de jeugd, grabbelton, verloting en diverse mooie presentatie van bedrijven uit de omgeving. Vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur & Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. WELKOM……
Dit mag u niet missen!

Lentefair paasweekend paardenschuurimage

Feestelijke heropening

Wat is het ontzettend mooi geworden en wat is er hard gewerkt. Wij zijn super trots en kunnen niet wachten om het te laten zien. A.s. vrijdag en zaterdag is er een feestelijke heropening met super leuke acties. De koffie en heerlijke warme “Oma’s wafels” staan voor u klaar.

Openingsaanbieding De Paardenschuur

Horses Ruitersportwinkel van het jaar 2015

Wij zijn weer bijzonder gemotiveerd en trots om mee te mogen doen met onze vernieuwde winkel en hopen natuurlijk de Horses-titel ‘Ruitersportwinkel van het Jaar’ te winnen.

Vindt u ook dat wij deze titel verdienen? stem dan op ons. http://www.ruitersportwinkelvanhetjaar.nl/winkel/de-paardenschuur-ruitersport/  tevens maakt u dan kans op een ruiterarrangement bij Van der Valk Hotel Apeldoorn –  de Cantharel’.

Een moment voor jezelf, leuk, gezellig met mooie kwaliteitsproducten in een sfeervolle landelijke ambiance. Waar één op één service de norm is, een kopje koffie of thee en een praatje met paardenmensen vanzelfsprekend zijn. Dit alles maakt De Paardenschuur Ruitersport uniek; net even anders dan andere winkels. U bent meer dan welkom en het is ons doel om u met een glimlach naar huis te laten gaan!
Ruitersportwinkel van het jaar

Wij zijn aan het verbouwen

Wij zijn aan het verbouwen en de bouwvakkers zijn aan het werk om een nog grotere overzichtelijke en sfeervolle winkel te creëren.

image60

Eskadron Next Generation winter ’15

De nieuwe collectie Eskadron Next Generation winter ’15 staat nu online en is eenvoudig te bestellen via onze webwinkel. klik hier om de collectie te bekijken. De Eskadron Next Generation wordt vanaf 18 november in de winkel verwacht.

Eskadron staat voor mooie, kwalitatieve, inspirerende, onderscheidende en bijzondere producten…. een collectie met een Glimlach.

Voor meer informatie/reserveringen kunt u ons altijd bellen T. 0343 – 457146 of mailen info@paardenschuur.nl

Eskadron Next Generation winter 2015 collectie Paardenschuur Webwinkel

Nieuwe collectie Eskadron Platinum 2015

De nieuwe collectie Eskadron Platinum winter ’15 staat nu online en is eenvoudig te bestellen via onze webwinkel. klik hier om de collectie te bekijken. De Eskadron Platinum collectie wordt verwacht in week 40/41.

Eskadron staat voor mooie, kwalitatieve, inspirerende, onderscheidende en bijzondere producten…. een collectie met een Glimlach.

Voor meer informatie/reserveringen kunt u ons altijd bellen T. 0343 – 457146 of mailen info@paardenschuur.nl

eskadron platinum 2015 biq square anthra paardenschuur ruitersportwinkel

Horse Event 2015

MYLER BITS en “De Paardenschuur” 11, 12 & 13 september op Horse Event.
Ook dit jaar zal “De Paardenschuur Ruitersport” met Myler bitten aanwezig zijn op Horse Event. Dit jaar voor het eerst het complete assortiment MYLER bitten. Voor de menner en de ruiter, Engels als ook Western!

Myler bitten: OVERWIN HET VERZET DOOR “ZACHTER” TE GAAN MET HET JUISTE BIT; dé filosofie achter de Myler bitten.
Iedere combinatie van paard en ruiter, of paard en menner, heeft zijn eigen specifieke vereisten en vraagt om het juiste bit.
Al meer dan 17 jaar is “De Paardenschuur” gespecialiseerd in Myler bitten. U kunt dus voor al uw vragen en een goed advies terecht op de stand. Wij zullen u laten voelen dat u anders kunt communiceren met uw paard!
Na het grote succes van vorig jaar ook dit jaar weer de garantie NIET TEVREDEN = GELD TERUG* actie. Wij gaan ervan uit dat uw paard het Mylerbit met veel plezier draagt maar het kan altijd dat het niet aan de verwachtingen van u of uw paard voldoet. Wij bieden u dan ook de service om uw aankoop binnen 14 dagen te retourneren.

U kunt de Myler stand vinden op het hoofdterrein. Meer informatie over de MYLER bitten kunt u vinden op onze website.

horse-event-2015 paardenschuur myler bitten bitspecialist

Eskadron wintercollectie’15 Classic Sport!

De nieuwe collectie Eskadron Classic Sport winter ’15 is nu in de winkel en is eenvoudig te bestellen via onze webwinkel. klik hier om de collectie te bekijken.

Eskadron staat voor mooie, kwalitatieve, inspirerende, onderscheidende en bijzondere producten…. een collectie met een Glimlach.

Voor meer informatie/reserveringen kunt u ons altijd bellen T. 0343 – 457146 of mailen info@paardenschuur.nl.eskadron oulet classic 15 online webwinkel zadeldekjes paardenschuur

eskadron darkred classic 15 webwinkel outlet paardenschuureskadron petrol classic 15 online paardenschuur

 

Charles Owen YR8

De Charles Owen YR8 cap biedt de jonge ruiter nog meer veiligheid, door de vierpunt sluiting zit de cap altijd veilig en stevig op het hoofd. Aan de buitenzijde is de helm volledig bekleed met microfiber suède dat speciaal behandeld is voor extra duurzaamheid. De cap beschikt over vier ventilatieopeningen voor extra comfort tijdens langdurig gebruik.  Aan de binnenzijde van de Charles Owen YR8 cap zit een Coolmax® mesh voering waarin special zilverionen zijn verwerkt. Dit zorgt voor optimale koelte tijdens het rijden.  De Charles Owen YR8 cap voldoet aan alle veiligheidseisen en is verkrijgbaar is blauw en zwart. € 164.95

Charles Owen YR 8

 

Eskadron Collectie Online

De online Eskadron webwinkel is ontstaan uit “Passie” voor mooie, kwalitatieve, inspirerende, onderscheidende en bijzondere producten van Eskadron…. een collectie met een Glimlach. Het grote assortiment wat u op onze webshop vindt is direct uit voorraad leverbaar. Niet alle bijpassende producten zoals halsters, halstertouwen en peesbescherming van Eskadron staan op onze webwinkel vermeld, dit hebben we vaak wel in ons assortiment. Voor vragen of meer informatie kunt u ons altijd bellen T. 0343 – 457146 of mailen info@paardenschuur.nl.

♥ Uit voorraad leverbaar ♥ Persoonlijke klantenservice ♥ Snelle levering

Eskadron online webshop groot assortiment voorraad Paardenschuur

Lente Fair 3 & 4 april

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 april organiseert “De Paardenschuur” een Lente Fair waar allerlei leuke clinics gegeven worden. o.a. Jessica Bakker van Paardenpraktijk Utrecht komt langs met een mobiel echoapparaat. Zij gaat u een onderzoek laten zien aan b.v. het hart, wervels, longen lies- of buik-breuken, abcessen en afwijkingen aan grote oppervlakkige bloedvaten.  www.paardenpraktijkutrecht.nl.

Alle Clinics zijn vrij toegankelijk en gratis.

Programma  Lente Fair De Paardenschuur

Aanbiedingen Lente Fair De Paardenschuur

 

 

 

QHP rijlaars Birgit met elastische schacht

Stoere rijlaars met elastische schacht,  is voorzien van een lederen voet en ook de binnenzijde van de schacht is van leder

De laars past om bijna elke kuit en is verkrijgbaar in zwart en bruin. € 139,95/

 

birgit rijlaars qhp paardenschuur

Indoor Brabant

Dit jaar zal “De Paardenschuur” met de Myler bitten en ZOO laarzen aanwezig zijn op Indoor Brabant. OVERWIN HET VERZET DOOR “ZACHTER” TE GAAN MET HET JUISTE BIT; dat is de filosofie achter de Myler bitten.

Al meer dan 15 jaar is “De Paardenschuur”gespecialiseerd in Myler bitten. Je kunt voor al je vragen en een goed advies terecht op de stand  (standnummer 76). Wij zullen laten voelen dat je anders kunt communiceren met je paard! De beursaktie is  NIET TEVREDEN = GELD TERUG. Wij gaan ervan uit dat je paard het Mylerbit met veel plezier draagt maar het kan altijd dat het niet aan de verwachtingen voldoet. Wij bieden je dan ook de service om je aankoop binnen 14 dagen te retourneren.

Kenmerken van dit unieke bit zijn:
*tongvrijheid * anatomisch gevormd * “drukvrije”aanleuning * zijdelingse draaibaarheid * toegestaan op de KNHS wedstrijden

Myler bit fase 2 mb04 12mm paardenschuur myler bitspecialist

Zoo adventure laarzen paardenschuur ruitersport

Br Wedstrijdjas Monaco Competition

Creëer je eigen look met dit leuke wedstrijdjasje!
Wat deze BR wedstrijdjassen zo uniek maakt, zijn de verwisselbare kraag en klepzakken, waarmee je ze heel eenvoudig een unieke look kunt geven. Bij deze softshell wedstrijdjassen zijn de kraag en klepzakken voorzien van een afritsbaar systeem met onzichtbare ritssluitingen. Verkrijgbaar in zwart en blauw, € 129,95.

wedstrijdjas BR Paardenschuur

Indoor Kerstmarathon bij de Willaerruiters

Vrijdag 12 & zaterdag 13 december is er een indoor marathon bij de Willaerruiters in Scherpenzeel. De Paardenschuur Ruitersport is dit jaar sponsor van een hindernis!! Kom gezellig naar dit evenement, de toegang is gratis.

 

willaerruiters kerstmarathon Paardenschuur ruitersport

Sergio Grasso rijlaarzen

Italiaanse rijlaarzen van Sergio Grasso nieuw in ons assortiment.

Zuiverste passie voor elegantie, kwaliteit en innovatie.
Kom langs om deze laarzen te passen en de Italiaanse schoonheid te voelen!

sergio grasso laarzen paardenschuur

Bates IJsland zadel

Het nieuwe Bates IJslanderzadel is het meest technologische geavanceerde in de wereld, levert nieuwe maatstaven in comfort en prestatie voor het IJslandse paard en de ruiter.

De diepe zit biedt ongeëvenaard close contact voor een betere communicatie. Met het revolutionaire Adjustable Ergonomic Stirrup Bar kun je de steun bepalen door je stijgbeugelriem aan te passen aan je specifieke zitpositie voor perfecte balans tijdens de unieke gangen van het IJslandse paard (telgang en tölt).
Pas je zadel aan met het EASY-CHANGE™ Fit Solution, wat een absoluut comfort voor je paard geeft. Het CAIR® Cushion System levert een betere gewichtsverdeling op een groter draagvlak op de rug van het paard.
Een vernieuwing in je rijervaring en passie op het Nieuwe Bates IJslandserzadel.
Bel ons voor een afspraak of kom langs in de winkel.

bates IJsland zadel Paardenschuur

 

Boyd Exell enthousiast over Myler menbitten!

Vernieuwd Paard & Koets overtreft alle verwachtingen!
Op de beurs hebben wij véél menners laten kennismaken met het Myler menbit. Wereld kampioen mennen “Boyd Exell” kwam bij ons in de stand en vertelde vol enthousiasme over zijn gebruik met de Myler menbitten. In de clinics die hij gaf vertelde hij over de mogelijkheden en verfijningen van de Myler bitten!!
Myler menbitten: Comfort is het vriendelijke en duidelijke systeem!
Een Myler menbit heeft een gelijkmatige drukverdeling over de tong, de lagen en de mondhoeken. Knijpt niet op de zijkanten van de tong, gelegenheid tot slikken en biedt schoudercontrole door de 100% onafhankelijke bediening van het mondstuk. Een Myler menbit heeft een pasvorm waar over nagedacht is!  Meer informatie over Myler bitten kunt u vinden op onze site.

Boyd exell myler menbit paardenschuur ruitersport

Myler menbitten op Paard & Koets

Dit jaar staat “De Paardenschuur” met Myler menbitten op Paard & Koets!

Myler menbit: overwin het verzet door ‘zachter te gaan’ met het juiste bit. Iedere combinatie, van paard en menner, heeft zijn eigen speciale vereisten en vraagt om het juiste bit.

Kenmerken van het unieke MYLER menbit zijn o.a.:
* tongvrijheid met een naar voren gebogen mondstuk
* super mooi anatomisch gevormd mondstuk
* onafhankelijke zijdelingse draaibaarheid ( duidelijk voor het paard)

Al meer dan 15 jaar is “De Paardenschuur” uit Amerongen gespecialiseerd in de Myler bitten. U kunt dus voor al uw vragen en een goed advies terecht op de stand. Wij zullen u laten voelen/zien dat u anders en beter kunt communiceren met uw paard!

*** Paard & Koets ACTIE: NIET TEVREDEN = GELD TERUG ***

Wij gaan ervan uit dat uw paard het Myler menbit met veel plezier draagt, maar het kan altijd dat het niet aan de verwachtingen voldoet. Wij bieden u dan ook de service om de aankoop binnen 14 dagen te retourneren.

paard & koets Myler menbitten