PONYZADELS

Ponyzadel nodig voor de kleinste?

Naast zadels voor paarden hebben wij ook zadels en accessoires voor Pony’s en Shetlanders in het assortiment. Ook voor de pony’s zijn er dressuur, spring en veelzijdigheidszadels in verschillende maten en merken. Wij adviseren en meten met plezier voor de pony en kind een passend zadel waar ze nog even in kunnen groeien. Maar het mag ook niet te groot of te lang zijn voor de pony.

Welk model ponyzadel past bij jullie?

Wij werken met 3 merken zadels die speciale ontwikkelde zadels voor pony’s in het assortiment hebben. Dat zorgt dat er altijd wel een passend zadel te vinden is. Dit zijn de merken BATES, WINTEC en ARENA. Innovatieve en goede merken waarmee je jaren vooruit kan. Deze zadels zijn super aanpasbaar en comfortabel maar de zit kun je niet vergroten. Daarom moeten wij zorgen dat we de juiste inch. maat uitzoeken waar de ponyruiter nu goed in zit, maar wel nog even in vooruit kan.

Keuze uit 3 merken en 3 maten: 14, 15 of 16 inch.

Alle ponyzadels hebben een speciaal ontworpen zitting die helpt om de jonge ruiter veilig, comfortabel en in balans te laten genieten op de pony. De zadels hebben een verwisselbaar kopijzer, korte kussens en diverse singelmogelijkheden. De verkrijgbare maten zijn 14 inch. = 36 cm. alleen verkrijgbaar in de veelzijdigheids modellen en de 15 inch. = 38 cm en 16 inch. = 40cm. in de Pony dressuur- veelzijdigheids- en de springzadels.

Modellen Pony dressuurzadels: Bates Dressage HART | Wintec 500 dressuur HART| Arena Dressuur HART

Modellen Pony springzadels: Wintec Pro Jump HART | Arena Pony springzadel HART

Modellen Pony veelzijdigheidszadels: Bates Pony HART | Wintec 500 Ponyzadel HART | Arena Pony HART

Wat is het HART systeem bij de Bates, Wintec en Arena zadels?

Zadelpasservice

Wij werken vanuit ons bedrijf “De Paardenschuur” in Amerongen. Beschikken daar over een mooie pasruimte met een binnen- en buitenbaan. Ook is er hindernismateriaal aanwezig zodat er ook een sprongetje gemaakt kan worden. Het zadel wordt direct pas gemaakt en kan bijna altijd direct mee naar huis. Natuurlijk zijn alle benodigde zadeltoebehoren voorradig zoals beugelriemen, beugels en singels in kleine maten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *