Bestsellers

Bestsellers

De ‘bestsellers’ van De Paardenschuur.

Wij hebben hiervoor enkele veilige, paardvriendelijke en mooie producten geselecteerd die niet mogen ontbreken in de zadelkamer. Een korte persoonlijke uitleg waarom!

De Myler Bustrens Level 2 is het best verkochte model bij De Paardenschuur. Is een Myler bit wat mooi past bij veel paarden & ruiters en dit model heeft alle unieke eigenschappen. Paardvriendelijk, eenvoudig en comfortabel.

Freejump Soft Up Pro plus stijgbeugels. Dit moet je voelen en ervaren! Van recreatie ruiters, jong en oud tot de TOP van de paardenwereld kent en gebruikt deze veilige fashion stijgbeugels.

Wintec CAIR dressuursingel. Met deze dressuursingel geef jij je paard “LUCHT” , verlichting met rijden, aansingelen en comfortabel plezier.

Blocker Tie ring. Veiligheid voor paard, ruiter en omstanders. De ideale oplossing voor het leren vaststaan van je paard.

BATES webbers. De MONO beugelriemen van BATES zijn één van onze absolute bestsellers. Wist je dat deze practische stijgbeugelriemen verkrijgbaar zijn in 3 maten en 3 kleuren?

Wintec Kids zadel. Speciaal voor de allerkleinste. Als dit gave zadel je 1e zadel is ……. dan weet je zeker dat de START goed zit.