1997 Terugblik De Paardenschuur 2022

Het begon allemaal in maart 1997.
Na lang nadenken, zonder ervaring maar met passie voor paarden en ideeën gestart met plannen maken voor een echte RUITERSPORT WINKEL. In de “schuur” met koelcellen werd met vrienden en familie een grote verbouwing gestart om met gebruikte materialen een echte paardenwinkel te creëren. De naam “PAARDENSCHUUR” was al snel geboren. Na inkoop, openingsacties bedacht, advertentie in de plaatselijke krantjes, met de kassa geoefend was de 1e dag spannend. Samen met familie wachten op de 1e klant!

Van een kleine “paarden” winkel en diverse grote verbouwingen waren we afgelopen jaren uitgegroeid tot een echte succesvolle ruitersportzaak met passie voor paarden. Nog steeds in de schuur maar van binnen sfeervol, royaal, verrassend anders en met een assortiment waar de klant blij van werd. Veel kwaliteitsmerken, verrassende nieuwe producten, accessoires, veel activiteiten en specialisaties.

December 2022. Na ruim 25 jaar is de winkel gesloten met een “glimlach” en is er gekozen voor een nieuwe route.
Wij kijken terug op mooie jaren, met u als zeer gewaardeerde klant, persoonlijke verhalen, een lach en een traan en de gedeelde “Passie voor Paarden”.  Dit alles missen wij zeker, maar de winkeldeuren zijn geopend op afspraak. De bestaande specialisaties van de MYLER bitten en de ZADELS krijgen nu alle ruimte en mogelijkheden voor een verdere groei en professionalisering. De winkel is nu veranderd in een mooie showroom waar alle Wintec zadels, Bates zadels, zadeltoebehoren en de Myler bitten weer wachten op uw bezoek op afspraak.

2023 is het “De Paardenschuur” Ruitersport in een nieuw jasje. Anders maar nog steeds verrassend.

 De Paardenschuur stond en staat voor een zeer persoonlijke klantbenadering, passie voor paarden, kennis, altijd tijd voor een gesprekje en goed advies onder het genot van een lekker kop koffie of thee.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *