Top producten GRATIS testen

De Paardenschuur heeft mooie innovatieve producten welke je vrijblijvend 2 weken GRATIS kunt proberen. Deze producten helpen jou en je paard echt verder in de training!

Waarom?

Ik wil je graag kennis kunnen laten maken met een aantal producten waar wij met onze paarden, maar ook vanuit 26 jaar “De Paardenschuur” goede ervaringen mee hebben. Deze producten dragen daadwerkelijk bij aan een fijner resultaat en een doeltreffender training. Omdat wij in deze producten geloven, maar ook begrijpen dat het een grote investering is, bieden wij middels het Test Center de mogelijkheid om de producten te testen zodat je echt overtuigd raakt van de werking en effectiviteit. De producten bewijzen zichzelf uiteindelijk.


Hoe fijn is het als je thuis in alle rust vrijblijvend een product kunt TESTEN! Ervaar of dit het echt is voor jou én je paard. Voldoet het niet aan je verwachting of word je paard er niet blij van…..  hang het niet in de kast maar stuur het product retour en ontvang 100% het aankoopbedrag terug!

Hoe werkt het?

Wil je een product testen dan kan je het product via de WEBSHOP bestellen en betalen. Je ontvangt een NIEUW product. Je kunt dan 14 dagen het product gebruiken en uitvoerig testen.

*Ben je helemaal tevreden en blij met je aankoop dan kun je het product gewoon houden zonder verder actie. Een positieve review is natuurlijk altijd fijn en gewaardeerd.

Mocht je een recensie willen schrijven o.b.v. ons contact en service, heel graag : https://g.page/r/CWPui8aFcfeoEAI/review

*NIET TEVREDEN? Bij het product ontvang je een retourformulier. Stuur dit samen met je product binnen 14 dagen retour en dan ontvang je 100% het aankoopbedrag TERUG. Het retourneren is voor eigen kosten. Er zijn geen extra kosten voor het gebruik!

Welke TEST producten?

1. Wintec CAIR dressuursingel

Heeft je paard last van singeldwang, stress met opstappen, paniek of gevoelig met aansingelen? Dan gaat deze dressuursingel jullie echt vooruit helpen! De anatomisch gevormde singel van WINTEC heeft een uniek drukverdelingssysteem. De singel is in het centrale gedeelte voorzien van het CAIR © systeem en zorgt daardoor voor een optimale vrijheid van de borstspier van je paard en voorkomt nare druk op het borstbeen.  “GEEF JE PAARD MEER LUCHT en PLEZIER!”

2. Freejump Soft’up Pro Plus stijgbeugels.

Dit moet je testen, voelen en ervaren! FREEJUMP veiligheidsbeugels zorgen voor meer grip, stabiliteit, closer contact en een betere beenligging! Van jong tot oud, van beginner tot de TOP van de paardenwereld kent en gebruikt deze veilige fashion stijgbeugels. 

3. ReinRite Sport trainingshulp

Nog niet veel gebruikt en onbekend in Nederland. Maar dit is echt een eerlijk en mooie TRAININGHULP voor het rijden en longeren! Ontworpen en gemaakt met het oog op comfort aan het paard.

Iedereen wil het mooie plaatje met rijden. Maar dit gaat met het ene paard makkelijker dan met het andere. Of dit nu komt door leeftijd, verkeerd aangeleerd, lastig gebouwd of het niet begrijpen. Toch wil je verbinding, accepteren van je hand, je hand volgen en op een fijne natuurlijke manier nageeflijkheid van je paard. De ReinRite trainingshulp ondersteunt met rijden de hoofd/halshouding van je paard, ontspanning en geeft daardoor een goede spierontwikkeling. Geschikt voor alle paarden en disciplines.

Maak gebruik van deze mogelijkheid om vrijblijvend 14 dagen met deze HULPTEUGEL aan het werk te gaan en overtuig jezelf, je omgeving en je paard.  

4. Myler bitten

“Overwin het verzet door zachter te gaan met het juiste bit”
Altijd al willen ervaren of jouw paard fijn loopt op een MYLER bit met tongvrijheid? Laat je informeren over het juiste model MYLER BIT en probeer het 2 weken GRATIS! 

Teveel druk op de tong wordt door het paard vaak vertaald in verzet: verzet met hoofd naar boven of beneden eruit, tong over het bit, tong uit de mond, tong oprollen, overactieve mond, strak in kaak en hals enz. 

Herken jij dit? Wacht niet langer en mail of bel vandaag nog voor een persoonlijk BIT ADVIES.

Vragen?

Wil je een product testen welke niet in ons TEST CENTER zit? Neem dan contact op met Anita voor overleg en de mogelijkheden. T 0343-457146 of 06-54901580

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *