Gratis 3 weken een MYLER BIT testen

Myler bit TEST CENTER

Een passend bit voor je paard of pony is kostbaar en natuurlijk wil je dit eerst thuis in je eigen omgeving samen met je instructie testen. Je kunt bij De Paardenschuur gebruik maken van de unieke Myler bit test service. Gewoon in alle rust 3 weken = 21 dagen GRATIS een Myler bit testen.

Welk Myler bit is geschikt?

Wil je gebruik maken van deze probeer periode maar je weet niet welk model Myler bit geschikt is? Maak dan gebruik van de ONLINE BITFIT service! Vul enkele vragen in over je paard, africhtingsniveau, leeftijd, enz. en ontvang vrijblijvend binnen 2 werkdagen een passend en persoonlijk MYLER BIT advies.

Voor onmiddellijke hulp, overleg en advies mag je ook altijd bellen T 0343-457146 / T 06-54901580

GRATIS 3 weken een Myler bit testen

Ons advies is om echt de 3 weken met het Myler bit te gaan rijden. In deze periode kan je paard rustig aan het nieuwe Myler systeem wennen. Sommige paarden gaan gelijk super fijn maar andere paarden hebben toch echt een aantal keer rijden nodig om het Myler systeem te begrijpen.

Wij gaan er vanuit dat je paard het Myler bit met veel plezier draagt. Maar het kan altijd zo zijn dat het niet aan de verwachtingen voldoet.

RETOURNEREN = 100% aankoopbedrag terug!

Hoe werkt dit?

  • Je besteld en betaald via de webshop het MYLER BIT
  • Je ontvangt dan voor het testen een NIEUW Myler bit
  • Je mag het Myler bit binnen de 21 dagen retour sturen met het retourformulier. Je ontvangt binnen 2-3 werkdagen 100% het aankoopbedrag terug.
  • Je ontvangt na aankoop online TIPS voor een goede introductie.
  • Je ontvangt na aankoop online het retourformulier met de NIET GOED = GELD TERUG service.
  • Omruilen voor een andere model of maat is na telefonisch overleg altijd mogelijk.
  • Bij omruiling voor een andere maat of model ontvang je zonder verzendkosten het aangegeven Myler bit. Dit bit is éénmalig gebruikt en bevat lichte gebruikssporen.
  • Na omruiling kan het Myler bit niet opnieuw geretourneerd worden

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *