Zadelpasservice & Bates, Wintec, Arena zadels

De Paardenschuur ruitersport is al meer dan 23 jaar een mooi bedrijf dat garant staat voor kennis, service en kwaliteit.

Dressuurzadels, springzadels, veelzijdigheidszadels, pony zadels, zadels voor koudbloeden, gebruikte /2e hands zadels, enz. Al deze zadels hebben wij in de winkel. Wij zijn gespecialiseerd en dealer van de merken BATES & WINTEC & ARENA zadels. Dit maakt dat wij van deze 3 merken alle kennis, mogelijkheden, maten, modellen en bijbehorende toebehoren voorradig hebben. 

Bij “De Paardenschuur” Ruitersport kunt u op afspraak met uw paard terecht voor professioneel zadelpassen.  Op onze locatie beschikken wij over ruime parkeergelegenheid, stalling, een TOP buitenbaan- en een super comfortabele binnenhal. Wij zullen u kundig adviseren om de juiste keuze te maken, zodat u jaren plezier beleeft van uw nieuwe zadel. Is uw paard lastig te vervoeren of past u het zadel liever in uw eigen vertrouwde omgeving? Natuurlijk bieden wij ook zadelpasservice aan huis in de provincie Utrecht en Gelderland. Maar in overleg is er heel veel mogelijk. 

Ook voor het opvullen van uw zadel (alle merken), zadelreparaties, vervangen singelstoten, zadeladvies en zadelcontrole kunt u bij ons terecht. Enkele van deze mogelijkheden kunnen op afspraak en direct worden uitgevoerd. Op deze manier zit u geen dag zonder uw lievelingszadel!  Voor informatie over deze mogelijkheden en tarieven mag u ons bellen T 0343-457146.

Bij aankoop van een nieuw zadel kunnen wij ook uw oude zadel inruilen.  Deze zadels bieden wij na controle weer te koop aan. Bent u op zoek naar een gebruikt zadel? Wij bieden de mogelijkheid om deze 2e hands zadels 10 dagen te testen. Niet goed = 100% geld terug.

al 23 jaar TOP dealer van WINTEC, BATES & ARENA  ✅ZADEL TESTCENTRUM  ✅bij aankoop zadel geen zadelconsult kosten 25% korting op de evt. toebehoren: beugels, beugelriemen en singel gratis zadelhoes met WINTEC / BATES / ARENA logo grote voorraad zadel wordt kosteloos vakkundig correct aangepast op pony/paard

“Zadel innovaties om de prestaties van ruiter en paard te optimaliseren”

Dressuurzadels

Veelzijdigheidszadels

Springzadels

Diversen zadels

Bates, Wintec & Arena accessoires

 

Gebruikte zadels. Wij hebben een grote voorraad gebruikte zadels in de verkoop. Bent u op zoek naar een gebruikt zadel, bel ons voor informatie of stuur een e-mail. U mag het zadel tot tien dagen op proef, niet goed = geld terug! Deze zadels kunnen ook bij ons gepast worden zodat wij het zadel passend kunnen maken en u kunnen voorzien van advies! Het zadel kan dan na aankoop niet retour.

Voor actuele informatie T. 0343 – 457 146 of via de mail info@paardenschuur.nl