Freejump stijgbeugels

Freejump stijgbeugels

FREEJUMP stijgbeugels Soft Up Pro Plus GRATIS testen?

Wij bieden je de mogelijkheid om deze mooie innovatieve veilige stijgbeugels 14 dagen te testen. Indien je niet tevreden bent kunnen de Freejump stijgbeugels retour en ontvang je het aankoopbedrag 100% terug*. (*Schoon en niet kapot retour)

NIET TEVREDEN = 100% AANKOOPBEDRAG RETOUR

Freejump stijgbeugels kopen?

Op zoek naar Freejump stijgbeugels? Freejump stijgbeugels koop je eenvoudig online bij De Paardenschuur. Snelle levering, grote voorraad, GRATIS beugel beschermhoesjes en “Niet tevreden = 100% aankoopbedrag retour”.

Voordelen Freejump veiligheidsbeugels

  • zeer hoge kwaliteit stijgbeugels
  • gemaakt van sterk en lichtgewicht ABS materiaal
  • breder voetbed voor extra draagoppervlak en hierdoor meer steun voor de ruiter
  • uitgerust met antislip studs voor optimale grip in de beugel
  • de studs zijn vervangbaar
  • de veiligheidsbeugels bevorderen een juiste positie van de hielen en zorgen voor een perfecte balans
  • de flexibele buitenkant opent zodra er druk op komt en maakt het loslaten van de voet bij een val makkelijker
  • de veiligheidsbeugels hangen in een hoek van 45 graden
  • zeer goede schokabsorptie

Freejump stijgbeugels voor iedereen

Dankzij een nauwe samenwerking met ruiters op diverse niveaus, worden de stijgbeugels van Freejump continu verbeterd. Freejump is de marktleiders op het gebied van kwaliteitsvolle stijgbeugels. Niet alleen een wedstrijdruiter kan belang hebben bij een goede veilige stijgbeugel, maar ook voor iedere ruiter zijn de Freejump stijgbeugels de beste optie!

 

FREEJUMP stijgbeugels zijn erg populair. Het FreeJump systeem is speciaal ontwikkeld om ruiters de beste stijgbeugels te kunnen bieden. Dankzij de combinatie van vooruitstrevende innovatie en high-tech onderdelen zijn de stijgbeugels van zeer hoge kwaliteit. Veiligheid en comfort voor zowel paard als voor de ruiter staan voorop bij de producten van Freejump. Iedereen kan vallen en het blijft een fijn en veilig gevoel dat de voet door de flexibele buitenkant er makkelijk uit kan. Deze stijgbeugel geeft meer grip door de spikes op het voetbed, heeft een breed comfortabel voetbed met schokabsorptie en dit alles geeft meer steun en comfort aan de ruiter.

Deze stijgbeugels zijn daarom zeker aan te raden bij ruiters die last hebben van pijnlijke gewrichten, zoals knieën, enkels en heupen. De beugel hangt in een hoek van 45 graden.

Bij de stijgbeugels van Freejump is het oog waarmee de stijgbeugel aan de beugelriem hangt verder naar voren geplaatst in verhouding tot de beugelzool. Hierdoor hebben de Freejump stijgbeugels een verplaatst zwaartepunt. Daardoor wordt de ruiter geholpen om de hakken naar beneden te houden. Tevens is dit erg goed voor de drukverdeling op de knie en enkel van de ruiter.