Ontdek de High-Tech stijgbeugels van Freejump

Freejump stijgbeugels

Het FreeJump systeem is speciaal ontwikkeld om ruiters de beste stijgbeugels te bieden. Dankzij de combinatie van vooruitstrevende innovatie en high-tech onderdelen zijn de stijgbeugels een hoogwaardige vergelijking met andere producten. Veiligheid en comfort voor zowel paard als ruiter staan voorop bij de producten van Freejump.

Dankzij een nauwe samenwerking met ruiters op diverse niveaus, worden de stijgbeugels van Freejump continu verbeterd. Momenteel is Freejump een van de marktleiders op het gebied van kwaliteitsvolle stijgbeugels. Niet alleen een wedstrijdruiter kan belang hebben bij een goede veilige stijgbeugel, maar voor iedere ruiter zijn de Freejump stijgbeugels de beste optie! Verkrijgbaar in super veel kleuren!

Flexibele buitentak

Bij de Freejump stijgbeugels wordt prestatie, veiligheid, eenvoud en comfort op de optimale manier gecombineerd. Aan de buitenzijde zijn de stijgbeugels voorzien van een flexibele buitentak. Hierdoor kan de voet van de ruiter gemakkelijker loskomen bij een val, waardoor deze stijgbeugels zich ook als erg goede veiligheidsbeugels kwalificeren.

Stijgbeugels met grip
Op de zooltjes van de stijgbeugels bevinden zich grip studs. Deze grip studs zijn gemaakt met behulp van de technologie welke ook gebruikt wordt voor mountainbike fietstrappers. Bij de Soft’Up Pro en de Soft’Up Classic stijgbeugels is dat in de vorm van metalen studs. Bij de Soft’Up Lite stijgbeugel zijn dat gegoten studs.
Deze studs bieden uitermate goede grip zonder dat het slijtage veroorzaakt aan de paardrijschoen of paardrijlaars van de ruiter.

Zwaartepunt

Bij de stijgbeugels van Freejump is het oog waarmee de stijgbeugel aan de beugelriem hangt verder naar voren geplaatst in verhouding tot de beugelzool. Hierdoor hebben de Freejump stijgbeugels een verplaatst zwaartepunt. Daardoor wordt de ruiter geholpen om de hakken naar beneden te houden. Tevens is dit erg goed voor de drukverdeling op de knie en enkel van de ruiter. Dankzij het schuine oog bieden deze stijgbeugels de ruiter optimaal comfort. Daarbij is de voet van de ruiter gemakkelijk te positioneren dankzij de 45 graden hoek waarin de stijgbeugel zich bevindt.

SHOP HIER

FreeJump stijgbeugels GRATIS testen?

Wij bieden je de mogelijkheid om deze mooie innovatieve veilige stijgbeugels 14 dagen te testen. Indien je niet tevreden bent kunnen de Freejump Soft Up Pro Plus stijgbeugels retour en ontvang je het aankoopbedrag 100% terug*. (*Schoon en niet kapot retour)

NIET TEVREDEN = 100% AANKOOPBEDRAG RETOUR

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *