Nieuwe route bij “De Paardenschuur” 2023!

Gestart in 1997 als complete ruitersportwinkel en sinds 1 januari 2023 overgegaan op een concept waar verschillende specialisaties zijn samengebracht.  Traditie, kwaliteit en expertise blijven de basis van ons mooie bedrijf. Het bedrijf blijft op dezelfde locatie aan de Amerongerwetering 28 in Amerongen.

“De Paardenschuur” ruitersport is gespecialiseerd in Myler bittenBates zadels en Wintec zadels en zadeltoebehoren. Dit maakt dat wij van deze mooie merken alle kennis, mogelijkheden, maten, modellen en bijbehorende toebehoren voorradig hebben.  Anita Breeschoten, eigenaresse van De Paardenschuur geeft u vakkundig advies en neemt de tijd om samen met u al uw wensen door te nemen. Kwaliteit, eerlijke producten en persoonlijke benadering staan bij ons voorop.

Myler bitten

Myler Bit – Met een Myler bit ervaart uw paard comfort. Het geheim zit in het systeem: voor een doelmatige communicatie tussen paard en ruiter. Myler heeft 3 Levels (modellen) in de type mondstukken. Elk model mondstuk past bij een bepaalde africhting en discipline van uw paard. De filosofie achter het Myler-systeem is gebaseerd op de theorie dat vrijwel alle vormen van verzet bij een paard toe te schrijven zijn aan het proberen te ontkomen aan de druk op de tong. En daar heeft Myler unieke mondstukken voor ontwikkeld. Overwin het verzet van uw paard door “zachter te gaan” met het juiste Myler bit. Wilt u meer informatie, bitadvies of een bitfitting?  Wij helpen u van START tot FINISH. Niet tevreden = 100% geld terug.

Wintec zadels

Op zoek naar een WINTEC zadel?  Wintec is de NR 1 in synthetische zadels. De zadels zijn door het HART systeem ruim aanpasbaar. Dit systeem bestaat o.a. uit de verwisselbare kopijzers, CAIR systeem en het RISER systeem. Hiermee is het zadel super persoonlijk aanpasbaar en goed in balans te maken. Alle Wintec zadels die door De Paardenschuur worden verkocht hebben dit unieke systeem. Het HART systeem zorgt voor een goede drukverdeling en vormt naar de rug van het paard. Door onze specialisatie zijn alle modellen Wintec zadels voorradig en direct leverbaar. Ook voor alle Wintec toebehoren en reparaties kunt u bij ons terecht.

Bates zadels

BATES zadels zijn de meest innovatieve zadels om de prestaties van ruiter en paard te optimaliseren. Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van Fam.Bates heeft een belangrijke rol gehad in de ontwikkeling van de moderne zadelverstelbaarheid in de BATES zadels. Zo zijn de BATES zadels voorzien van het revolutionaire HART systeem. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor de optimalisatie van de zadelfuncties die onder andere het comfort van een zadel bepalen. De BATES zadels zijn beschikbaar in 6 verschillende boommaten, welke ook aangepast kunnen worden. Voor de bredere paarden heeft BATES zelfs een extra WIDE model ontwikkeld. Bekijk ons grote assortiment in de webshop of maak een afspraak voor uitgebreide info.

Zadelpasservice & advies

Wij verwelkomen u graag in onze mooie showroom. Deze is op afspraak geopend.  Heeft u een vraag over de Myler bitten, de zadels, zadelcontrole, reparaties of wilt u een afspraak met Anita? Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag op T 0343-457146   of   T 06-54901580

Zijn wij telefonisch afwezig of niet bereikbaar en heeft u toch wat nodig? Onze webshop en e-mail adres zijn 24/7 bereikbaar.

Hoor graag, Anita Breeschoten

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *