NEW! Bates Isabell Icon en Wintec Isabell Icon

Isabell Werth 🤝 Aanbidding voor paarden.

Er zijn geen woorden voor de volledige passie, liefde en bewondering die Isabell Werth heeft voor haar paarden, evenals haar toewijding aan Dressuur. Een icoon door de eeuwen heen! Isabell Werth is één van de beste paardensporters ter wereld en al meer dan 30 jaar ambassadeur van de zadels Bates en Wintec. Met volle overtuiging rijdt deze Olympisch kampioen al haar paarden dagelijks met de Bates en Wintec dressuurzadels. Zonder twijfel, met humor en gedrevenheid heeft zij afgelopen jaar veel ideeën en energie gestoken in de ontwikkeling van het nieuwe Isabell ICON zadel.

“Als je in het midden van je zadel zit, voel je je dicht bij je paard, kun je dieper zitten met uitzonderlijke stabiliteit om mee te bewegen met de bewegingen van je paard.” Isabell Werth.

“Ik hou van vrijheid in de schouder van mijn paard, dit te voelen in comfortabel en soepel zijn. De innovatieve verstelbaarheid van mijn zadels , samen met het CAIR systeem heeft ervoor gezorgd dat al mijn paarden zoveel jaren comfortabel en blij zijn.” Isabell Werth

Haar zadel….state-of-the-art

Isabell Werth is super trots op de nieuwste Isabell Icon zadels. Maar veel dressuurruiters kennen al jaren haar zadels welke bekend zijn om de onmiddellijke verbetering van positie en het zelfvertrouwen van de ruiter. Ruiterbalans, verbinding en paardencomfort zijn de sleutelwoorden voor Isabell! Met meer dan 35 jaar wedstrijdervaring van Isabell en 90 jaar zadelinnovatie van Fam. Bates is de Isabell Icon op zichzelf vernieuwend en hoogwaardig. De successen van Isabell Werth hebben haar tot een icoon van onze sport gemaakt met een medaillespiegel die waarschijnlijk nooit geëvenaard zal worden. En al deze successen zijn behaald met diverse “modellen” paarden op haar Wintec en Bates zadels.

HART

Het grootste geschenk voor elk paard is een zadel waarmee ze vrij kunnen bewegen, tot hun volle potentieel, en dat kan worden aangepast naarmate ze zich ontwikkelen, groeien en veranderen door de niveaus heen. Wetende dat de rug van je paard beschermt wordt met revolutionair comfort dat alleen mogelijk is met HART.

Wil jij dit voelen?

Maak vrijblijvend een afspraak bij De Paardenschuur voor het testrijden en ervaar als eerste het gevoel van deze gave innovatieve Isabell Icon zadels. De Paardenschuur heeft van beide nieuwe modellen TESTZADELS beschikbaar.

Bates Isabell Icon Dressuurzadel HART & Wintec Isabell Icon Dressuurzadel HART

Haar reis naar de top van de sport

Een icoon door de eeuwen heen, Isabell laat ons haar leven thuis zien en haar reis naar de top van de sport.

In samenwerking met BATES en de FEI Dressage is er een mooie film gemaakt. Vol humor en gedrevenheid van de vakvrouw Isabell Werth.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *