Myler Bits Level 2

Myler Bits

Level 1

Level 2

Level 3

Myler Dressuurstang

Myler Menbitten

Resultaat 1–6 van de 19 resultaten wordt getoond

Myler Bits

Bekijk alle Myler Bits van Level 2.

Myler is meer dan alleen een bit! Het Myler systeem is een geheel nieuwe manier om te begrijpen hoe het bit in de mond van je paard werkt. De Amerikaanse broers Myler zijn ruiters die een theorie van tongontlasting en tongdruk ontwikkelden door hun eigen paarden te trainen. Door de unieke mondstukken en innovatieve bakstukken kun jij als ruiter een uitstekende communicatie met je paard ontwikkelen.

Kies ook “het beste Myler bit voor jouw paard”. 

Wat is een Myler bit? Waarom en wanneer zou je een Myler bit gebruiken? Welk Myler Level is voor mijn paard geschikt als de tong over het bit gaat? Niet nageeflijk en veel verzet toont op het bit? Welke maat Myler Bit is geschikt voor mijn pony of paard? 

Kijk naar de mond van je paard. Is deze smal of breed? Hoeveel ruimte is er in de mond van je paard? Heeft je paard een dikke tong of is hij heel gevoelig op zijn tong? Hoe zit het met het gehemelte van jouw paard?

En kijk daarnaast naar het africhtingsniveau van je paard. Hoe gaat staat hij aan de hulpen? Hoe lang rijd je al op je paard en hoe ver zijn jullie samen als combinatie? Hoe zacht is jouw hand als ruiter?

Wanneer je antwoorden op deze vragen hebt kan je op zoek gaan naar het juiste Myler bit voor jouw paard. En daarbij wil ik jouw helpen en adviseren.

Wil je GRATIS en vrijblijvend een Myler bit testen? Maar je weet niet welk model. Maak gebruik van onze ONLINE BITFIT service.

Om een goed advies te kunnen geven, moeten we eerst een paar dingen weten over jou en je paard. Dit kan eenvoudig ONLINE. Wacht niet langer, vul in en ontvang geheel vrijblijvend binnen 2 werkdagen een GRATIS passend Myler bit advies van Anita Breeschoten.

Klik hier voor GRATIS ONLINE MYLER ADVIES

Voor onmiddellijke hulp en advies mag je mij altijd op werkdagen bellen. T 0343-457146

REVIEW Myrthe Roos Egbertzen

Myrthe myler ambassadeur Myler bits

‘Ik rij mijn Friese paard nu zo’n 3 jaar op een Myler bit. Heb nog elke dag een super lichte verbinding en stille aanleuning! Mijn paard vindt het comfort wat een Myler bit biedt dan ook erg prettig.

Ik raad het dan ook iedereen aan om gebruik te maken van de mogelijkheid om een Myler bit te testen. Want ik wil niet meer anders!

 

Voor vragen, overleg of advies mail naar info@paardenschuur.nl  of bel T. 0343-457146 voor een goed en GRATIS bit-advies door één van onze Myler Bit specialisten. Wij beschikken over een grote expertise door jarenlange ervaringen met de Myler bitten in Nederland. Wij helpen je graag op weg ‘Van START tot FINISH’.

Uitgebreide informatie over Myler bitten kun je hier vinden.