Testen Myler bit

Al meer dan 20 jaar is “De Paardenschuur” de Myler bit specialist in Nederland. Wij geven advies op maat en kunnen met trots zeggen dat we al heel veel paardeneigenaren en paarden blij hebben gemaakt met dit vriendelijke & unieke Myler bit systeem.

Wij bieden je de mogelijkheid om een MYLER BIT 3 weken te testen. Je kunt op deze manier thuis in alle rust en eigen omgeving het Myler bit testen.

Niet goed = 100% Geld terug

Welk Myler bit is geschikt voor mijn paard?

Wil je GRATIS en vrijblijvend een Myler bit testen? Maar je weet niet welk model. Maak gebruik van onze ONLINE BITFIT service.

Om een goed advies te kunnen geven, moeten we eerst een paar dingen weten over jou en je paard. Dit kan eenvoudig ONLINE. Wacht niet langer, vul in en ontvang geheel vrijblijvend binnen 2 werkdagen een GRATIS passend Myler bit advies van Anita Breeschoten.

Voor onmiddellijke hulp en advies mag je mij altijd op werkdagen bellen. T 0343-457146

Testen Myler Bit

Een Myler bit 3 weken GRATIS testen

Ons advies is om echt 3 weken met het Myler bit te gaan rijden. In deze periode kan je paard rustig aan het nieuwe Myler systeem wennen. Sommige paarden gaan gelijk super fijn maar andere paarden hebben toch echt een aantal keer rijden nodig om het Myler systeem te begrijpen.

Wij gaan er vanuit dat je paard het Myler bit met veel plezier draagt. Maar het kan altijd zo zijn dat het niet aan de verwachtingen voldoet.

*Je mag het bit retour sturen en ontvangt 100% het aankoopbedrag terug.

*Het aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen 100% geretourneerd.

*Je ontvangt bij aankoop / bestelling een NIEUW Myler bit.

*Je ontvangt na aankoop online TIPS voor een goede introductie.

*Je ontvangt na aankoop online het retourformulier met de NIET GOED = GELD TERUG service.

*Omruilen voor een andere model is na telefonisch overleg altijd mogelijk.

Illustraties verkeerd bit

HELP!

Paarden praten door in verzet te gaan! Elke vorm van verzet verstoort de communicatie en het bit is niet langer een bruikbaar middel. Als je paard op zijn huidige bit in verzet gaat, is dit teveel bit voor hem. Je communicatie naar je paard toe is niet juist overgekomen door een verkeerd communicatiemiddel!

Neem een zachter bit zodat je paard zich niet meer verzet, zich kan ontspannen, je bedoelingen begrijpt en je hulpen accepteert.

 

 • Onrustig in de aanleuning
 • Onstuurbaar?
 • Niet nageeflijk?
 • Tong uit de mond of over het bit?
 • Tegen de hand komen?
 • Over de schouder wegvallen?
Testen Myler Bit

Herken jij dit verzet bij je paard?

Als je één van de hierboven genoemde tekenen van verzet herkend, is je paard niet ontspannen en komen je hulpen niet zo effectief door als je zou willen.

Waarom is het Myler systeem zo uniek?

 • TONGVRIJHEID
 • Bevordert speekselvorming
 • Naar voren gebogen mondstukken
 • Eénzijdig onafhankelijk bewegen
 • Keus uit diverse bitringen en mondstukken

Samen gaan we kijken welk mondstuk het beste bij jouw paard past

Level 1 (MB02) heeft een anatomisch Comfort mondstuk en geeft gelijke druk op de tong en lagen.

Level 2 (MB04) heeft een anatomisch Comfort mondstuk met lichte tongvrijheid. Dit mondstuk zorgt ervoor dat er minder druk op de tong is waardoor het paard makkelijker kan slikken en sneller kan ontspannen.

Level 3 (MB05) heeft een anatomisch Comfort mondstuk met een hogere tongboog. Dit mondstuk geeft de meeste tongvrijheid. 

Testen Myler Bit Karin Brunink

Karin Brunink

‘Wat ik een enorm pluspunt vind van de Myler bits, is dat je links en rechts onafhankelijke druk uit kunt oefenen. Dit betekent dat wanneer je een halve ophouding maakt met je rechterhand, of wanneer je met je rechterhand stuurt, je ook echt alleen de rechterkant gebruikt. Dit resulteert in veel duidelijkere hulpen! Dit maakt een groot verschil wanneer je een jong paard traint, want hoe duidelijker je hulpen dan zijn hoe beter je paard snapt wat je van hem wil.’

Testen Myler Bit Jolanda Ruocco

Jolanda Ruocco – Adelaar

‘Ik gebruik al jaren met volle tevredenheid de Myler bitten. Eigenlijk voor al mijn paarden!

Helemaal blij en wil echt niet meer anders. Al mijn paarden zijn happy met de Myler bitten.

 

Testen Myler Bit Myrthe Roos Egbertzen

Myrthe Roos Egbertzen

‘Ik rij mijn Friese paard nu zo’n 3 jaar op een Myler bit. Heb nog elke dag een super lichte verbinding en stille aanleuning! Mijn paard vindt het comfort wat een Myler bit biedt dan ook erg prettig.

Ik raad het dan ook iedereen aan om gebruik te maken van de mogelijkheid om een Myler bit te testen. Want ik wil niet meer anders!