Retourneren en ruilen

*Heb je een product gekocht in onze webshop en is deze niet naar wens? Dan kan het product binnen 14 dagen geretourneerd worden. 

*De verzendkosten van een retourzending of ruiling zijn voor eigen rekening. Indien het een ruiling betref dan betaald De Paardenschuur de verzendkosten voor het pakket dat weer naar je verzonden zal worden.

*Wanneer er geen retourformulier is ontvangen bij de bestelling, maar deze wel nodig is, vragen wij om een mailtje te sturen naar [email protected]  Je zult dan zo snel mogelijk een digitaal retourformulier toegestuurd krijgen.

*Heb je per ongeluk niet het artikel ontvangen dat je hebt besteld of is het artikel beschadigd? Neem dan contact op met ons via [email protected] dan doen wij ons uiterste best dit zo snel mogelijk met jou op te lossen. De retourkosten zijn voor onze rekening.

*Een product mag altijd geretourneerd worden. Echter dient het product in originele staat te zijn. Dit houdt in: schoon, niet gebruikt en in takt met de labels en kaartjes er nog aan.

 

TESTPRODUCTEN (Myler Bits, Wintec CAIR dressuursingel, Freejump Soft Up Pro Plus stijgbeugels en ReinRite traingshulp)

NIET TEVREDEN = 100% aankoopbedrag RETOUR.

Je ontvangt na bestelling een nieuw product om te testen. Deze kunnen 14 dagen gebruikt worden.  Voldoet het TESTPRODUCT niet, dan kan het schoon retour met het volledig ingevulde retourformulier. Omruilen is na telefonisch overleg ook mogelijk. Bij de testproducten ontvangt u na bestelling het RETOURFORMULIER automatisch. De kosten voor het retourneren van het gebruikte testproduct zijn voor eigen rekening.

 

Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je een mail sturen naar [email protected] Ook kun je ons telefonisch bereiken op 0343-457146 tijdens werkdagen.

 

RETOURZENDINGEN dienen altijd te worden verzonden aan:

De Paardenschuur Ruitersport | Amerongerwetering 28 | 3958 MD | Amerongen