Bestsellers

Bestsellers

De ‘bestsellers’ van De Paardenschuur.

Wij hebben hiervoor enkele veilige, paardvriendelijke en mooie producten geselecteerd die niet mogen ontbreken in de zadelkamer. Een korte persoonlijke uitleg waarom!

De Myler Bustrens Level 2 is het best verkochte model bij De Paardenschuur. Het feit dat dit model goed past bij veel paarden en ruiters is een belangrijk aspect. Het is altijd belangrijk om een bit te vinden dat past bij de individuele behoeften van zowel het paard als de ruiter. Het is geweldig dat de Myler Bustrens Level 2 bitten voldoen aan deze criteria.

Met hun paardvriendelijke ontwerp en eenvoudige functionaliteit kunnen deze bitten helpen bij het bevorderen van een comfortabele en effectieve communicatie tussen ruiter en paard.

Freejump Soft Up Pro plus stijgbeugelsDit moet je voelen en ervaren! De Freejump Soft Up Pro Plus stijgbeugels zijn inderdaad populair en worden gewaardeerd door een breed scala aan ruiters, van recreatieve ruiters tot professionals in de paardenwereld. Deze stijgbeugels bieden niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook verschillende voordelen op het gebied van veiligheid en comfort.

Wintec CAIR dressuursingel. De Wintec CAIR dressuursingel staat erom bekend dat het paarden comfort en verlichting biedt tijdens het rijden en het aansingelen. Deze dressuursingel maakt gebruik van het CAIR Cushion System, dat bestaat uit luchtkussens in plaats van traditionele vulling. Dit systeem zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling en helpt drukpunten te verminderen.

Blocker Tie ring. Veiligheid voor paard, ruiter en omstanders. De ideale oplossing voor het leren vaststaan van je paard.

BATES webbersDe MONO beugelriemen van BATES zijn één van onze absolute bestsellers. Wist je dat deze praktische stijlvolle stijgbeugelriemen verkrijgbaar zijn in 3 maten en 3 kleuren?

Wintec Kids zadel. Speciaal voor de allerkleinste ontworpen. Als dit gave zadel je 1e zadel is ……. dan weet je zeker dat de START goed zit.