Dressuurzadels

Zadels

Dressuurzadels

Veelzijdigheidszadels

Springzadels

Pony zadels

Gebruikte zadels

Dealer in Nederland van BATES dressuurzadels, Arena en WINTEC dressuurzadels

De Paardenschuur ruitersport is al meer dan 25 jaar een mooi bedrijf dat garant staat voor kennis, service en kwaliteit. Hierboven vind je ons actuele aanbod van dressuurzadels.

Wij zijn gespecialiseerd en dealer van de merken BATES, WINTEC en ARENA dressuurzadels. Deze zadels bieden unieke technische eigenschappen en grote voordelen in de pasvorm en aanpas mogelijkheden. Wij beschikken over alle modellen dressuurzadels uit het assortiment van Wintec, Bates en Arena. Dit maakt dat wij van deze 3 merken alle kennis, mogelijkheden, maten, modellen en bijbehorende zadeltoebehoren voorradig hebben.

 

  • Al 25 jaar topdealer en gecertificeerd zadelfitter van het merk WINTEC, BATES & ARENA
  • Zadel testcentrum met zadel passervice
  • Gratis zadelhoes met WINTEC / BATES / ARENA logo
  • Grote voorraad
  • Zadel wordt kosteloos vakkundig correct aangepast op pony/paard

Waarom alleen Bates, Wintec en Arena dressuurzadels?

Anita Breeschoten “Deze vraag is voor mij heel eenvoudig en simpel. Deze dressuurzadels zijn niet gewoon goed maar GEWELDIG! Daar ligt mijn liefde, kennis, kracht en persoonlijke passie! Dit concept van specialisatie maakt dat ik al mijn energie en zadelvisie in deze onderscheidende en iets andere uitdaging kan steken”.

Elk ingrediënt van deze dressuurzadels zijn van top kwaliteit en dat maakt dat al deze unieke eigenschappen en elementen samen het beste complete zadel van alle merken zadels zijn!! Met deze zadels werken motiveert en inspireert mij elke dag om met liefde het beste zadel voor jou en je paard te adviseren”.

Deze selectie aan merken zorgt er ook voor dat wij in ieder budget mooie kwaliteits zadels kunnen aanbieden. Voor de veelzijdige ruiter, de dressuurruiter en de springruiter is er voldoende keus in modellen. Tevens hebben wij zadels voor de kleinste pony’s, maar ook voor de grootste en brede paarden.

De Bates, Wintec en Arena zadels zijn dus innovatieve zadels die door het unieke HART systeem en de CAIR vulling (lucht) in de kussens een super aansluiting hebben met de paardenrug. Daarbij is het mogelijk, door dit complete zadelpassysteem (HART) de zadels op elke paardenrug passend te maken.

Het geeft rust te weten, het beste te kiezen voor paard en pony! Het HART systeem zorgt voor het hoogste comfort voor ruiter en het paard!

‘Zadel innovaties om de prestaties van ruiter en paard te optimaliseren’