Myler Bits Level 3

Myler Bits

Level 1

Level 2

Level 3

Myler Dressuurstang

Myler Menbitten

Toont alle 6 resultaten

Myler Bits

Myler is meer dan alleen een bit!

Bekijk hierboven alle Myler Bits van Level 3.

Het Myler Bit systeem is een geheel nieuwe manier om te begrijpen hoe het bit in de mond van je paard werkt. De Amerikaanse broers Myler zijn ruiters die een theorie van tongontlasting en tongdruk ontwikkelden door hun eigen paarden te trainen. Door hun unieke mondstukken en innovatieve bakstukken kun jij als ruiter een uitstekende communicatie met je paard en laten het paard ontspannen in het hoofdstel.

Wat is een Myler bit? Waarom en wanneer zou je een Myler bit gebruiken? Welk Myler Level is voor mijn paard geschikt als de tong over het bit gaat? Niet nageeflijk en veel verzet toont op het bit? Welke maat Myler Bit is geschikt voor mijn pony of paard? Voor antwoorden op al deze vragen kun je bij de Paardenschuur Ruitersport terecht.

Voor vragen, overleg of advies mail naar info@paardenschuur.nl  of bel T. 0343-457146 voor een goed en GRATIS bit-advies door één van onze Myler Bit specialisten. Wij beschikken over een grote expertise door jarenlange ervaringen met de Myler bitten in Nederland. Wij helpen je graag op weg ‘Van START tot FINISH’.

Uitgebreide informatie over Myler bitten kun je hier vinden.