Myler Bits Level 1

Myler Bits

Level 1

Level 2

Level 3

Myler Dressuurstang

Myler Menbitten

Resultaat 13–16 van de 16 resultaten wordt getoond

Myler Bits

Bekijk alle Myler Bits van Level 1.

De werking van een MYLER bit. Een verdere vervolmaking van eenvoud en comfort tot op het hoogste niveau!

Het Myler systeem is een geheel nieuwe manier om te begrijpen hoe het bit in de mond van je paard werkt. De Amerikaanse broers Myler zijn ruiters die een theorie van tongontlasting en tongdruk ontwikkelden door hun eigen paarden te trainen. De unieke mondstukken en innovatieve bakstukken geven jouw als ruiter de keus om voor het hoogst haalbare comfort te gaan!

Wat is een Myler bit? Waarom en wanneer zou je een Myler bit gebruiken? Welk Myler Level is voor mijn paard geschikt als de tong over het bit gaat? Niet nageeflijk en veel verzet toont op het bit? Welke maat Myler Bit is geschikt voor mijn pony of paard? Voor antwoorden op al deze vragen kun je bij de Paardenschuur Ruitersport terecht.

 

REVIEW Jolanda Ruocco – Adelaar

“Ik rijd en gebruik al jaren de Myler bitten!! Helemaal blij en wil echt niet meer anders. Al mijn paarden zijn happy en super fijn in de mond.”

Voor vragen, overleg of advies mail naar [email protected]  of bel T. 0343-457146 voor een goed en GRATIS bit-advies door één van onze Myler Bit specialisten. Wij beschikken over een grote expertise door jarenlange ervaringen met de Myler bitten in Nederland. Wij helpen je graag op weg ‘Van START tot FINISH’.

Uitgebreide informatie over Myler bitten kun je hier vinden.