Wintec Isabell Werth dressuur zadel Hart

1.229.00

Het Wintec Isabell Werth Cair dressuurzadel Hart is in samenwerking met Olympisch amazone Isabell Werth ontwikkeld.  Het Isabell Werth zadel is voorzien van alle WINTEC technologie waardoor het optimaal op het paard passend te maken is.

Verkrijgbaar in zwart & Bruin

Zitmaten:  17/43cm – 17,5/44cm – 18/46cm

Wissen

Beschrijving

Wintec CAIR kussen Systeem – De Wintec CAIR zadels zijn uitgerust met het revolutionaire CAIR luchtkussensysteem dat rekening houdt met de bewegende rugspieren van je paard. De traditionele zadelvullingen zijn hier vervangen door lucht. De natuurlijke schokdemping van lucht bevordert de ontspanning en verzameling van je paard tijdens het rijden. Het paard vriendelijke CAIR luchtkussensysteem bezorgt paard en ruiter het ultieme comfort.

Wintec EASY-CHANGE Fit Solution – Maak kennis met de “Easy-Change” zadelpas-oplossing! Dit systeem laat toe om je zadel simpelweg aan te passen naargelang je paard van bespiering en vorm zou veranderen. Het Bates “EASY-CHANGE Gullet System” ofwel systeem van verwisselbare zadelboom zorgt ervoor dat je zelf heel gemakkelijk de breedte van de Elastiflex zadelboom kan aanpassen. De Elastiflex boom geeft stevigheid in de lengte van het zadel, maar laat toch toe om zich aan te passen aan een bepaalde laterale flexie van de spieren van het paard. Naargelang je paard een smallere of bredere schoft heeft heb je de opties om je zadelboom te versmallen of te verbreden door de beugel te veranderen.

Het Wintec “Easy-Change Riser system” zorgt ervoor dat je op een heel eenvoudige manier aanpassingen kan doen in de kussens van je zadel voor optimale balans en bewegingsvrijheid. D.m.v. de speciale panel inserts kan je simpelweg de kussens opvullen op de juiste plaats. Het Easy-Change Riser Systeem laat toe het zadelkussen aan te passen zodat u een perfecte zadelbalans heeft.

De ergonomische stijgbeugelhaken zijn verstelbaar in 3 standen. Dit geeft de ruiter de voordelen voor optimaal comfort.