NAF Oestress poeder 500 gram

39.95

Ons assortiment van paarden kalmerings-supplementen en -diëten richten zich op de oorzaken van stress, veroorzaakt door hormonen of voeding. Het helpt uw paard bij de realisatie van een evenwichtig temperament en goed gedrag, elke dag van het jaar

Wissen
Categorie:

Beschrijving

Hormonen; het doel is om van uw merrie een engel te maken.

Ondersteunt op natuurlijke wijze de hormonale cyclus van de merrie door zich te richten op de diepere oorzaken van het ongemak, dat zich uit in stemmingswisselingen. Net als niet geholpen hengsten, ervaren merries vaak dezelfde stress van hormonale schommelingen als de hengsten. Verschijnselen kunnen zijn: stemmingswisselingen, agressie, flirten, ‘lichtgeraaktheid’ en verstoorde prestaties. De positie van de eierstokken (net achter het zadel) betekent dat het ongemak vaak resulteert in een terughoudendheid om te rijden met iets op haar rug, zwiepende staart en zelfs bokken of schoppen. De unieke samenstelling van Oestress voedt de merrie met extracten van plantaardige ingrediënten, die al honderden jaren worden gebruikt om de hormoonbalans te ondersteunen. Door de hormoonspiegel op een natuurlijke wijze te ondersteunen, zal zij meer geneigd zijn om zich te ontspannen en op comfortabele wijze te concentreren op haar werk. Oestress bevat tevens biologisch magnesium ter ondersteuning bij angst en spierspanning bij merries met hormoonschommelingen. Ten slotte is Oestress rijk aan natuurlijke antioxidanten ter ondersteuning bij het verwijderen van toxines. Oestress moet dagelijks worden gevoerd in de lente en in het zomerseizoen.

  • supplement voor bij hormonaal merriegedrag
  • ondersteunt de hormonale cyclus op natuurlijke wijze
  • unieke samenstelling van plantaardige ingrediënten die de hormoonbalans ondersteunen
  • bevat magnesium voor minder gespannen spieren en anti-oxidanten voor de afvoer van afvalstoffen
  • bij stemmingswisselingen en stress tijdens de hengstigheid en voor meer ontspanning en concentratie
  • bij boosheid, agressie, plakkerig merriegedrag en verstoorde prestaties door hengstigheid
  • ook geschikt voor ruinen die last hebben van hun hormonen
  • kan eenvoudig door het voer worden gemengd
  • ook verkrijgbaar in vloeibare vorm


Samenstelling: Monnikspeperbessen, Magnesiumoxide, Gelderse roos, Zonnebloem zaad, Sarashina shoma, Biergist, Bittere sinaasappelschil (rijp), Rozenbottel schelpen, Goudscherm, Wortel (gedroogd), Gember, Omicha bessen, Paardenbloem bladeren, Mariadistel zaden, Kurkuma, Meidoorn bessen, Bosbessen, Ginkgo bladeren, Rozemarijn, Tomaten pulp, Engelwortel, Blauw glidkruid, Zoethout, Witte mineraalolie, Fructo-oligosaccaride, bijproduct van de bijenteelt (bijenpollen), Tarwe-eiwit, Glutamine, Vitamine A-E672 (95000 IE), Vitamine D3-E671 (15000 IE), Saccharomyces cerevisiae.

Dosering: Paarden en pony’s: 30 gr per dag (hoge dosering, 7-10 dagen)
Onderhoudsdosering: 10-20 gr per dag
Stop met het gebruik bij fokmerries 2 maanden voor de dekperiode. Niet geschikt voor drachtige merries.

 

 

Geef een reactie