NAF Magic vloeibaar 1L

46.95

Ons assortiment van kalmerende supplementen en diëten voor paarden richt zich op de oorzaken van stress b.v. door huisvesting, hormonen of voeding. Het zorgt voor een evenwichtige temperament en goed gedrag van uw paard het hele jaar door. 

Wissen
Categorie:

Beschrijving

Het is ons doel om uw paard kalm en bedaard te houden.

Five Star Magic is een natuurlijk rustgevend middel voor paarden dat zich op een belangrijk punt onderscheidt. In plaats van te vertrouwen op één werkzaam ingrediënt, wordt in deze speciale formule een combinatie van magnesium en zorgvuldig geselecteerde rustgevende kruiden gebruikt. Deze bijzondere mix zorgt voor meer rust, zelfvertrouwen en concentratie bij paarden en pony’s. Een tekort aan magnesium kan ontstaan door een onnatuurlijk rantsoen, een arme bodem of spanning door regelmatig reizen. Wat de oorzaak ook is, een magnesiumtekort leidt vaak tot stress, nerveus gedrag, te veel spierspanning of een gebrek aan zelfvertrouwen bij het paard. Omdat in de natuur niets op zich zelf staat en samenwerking essentieel is, is bij de samenstelling van Five Star Magic gekozen voor een unieke combinatie van ingrediënten die elkaar versterken. De kracht van kruiden en planten is algemeen bekend en heeft de heilzame werking in angst- en stresssituaties inmiddels bewezen. Ook experimenten tonen aan dat het gebruik van de Magic-formule paarden helpt om vol rust en zelfvertrouwen te doen wat wij van ze vragen. Five Star Magic is verkrijgbaar in poeder en vloeibare vorm en daarom aan te passen aan de behoefte van jouw paard of pony. Staan stress en angst de prestaties van jouw paard in de weg? Geef Five Star Magic voor meer rust, ontspanning en focus.

Gebruik
Paarden & Pony’s
Hoge dosering (3-10 dagen): 50 ml per dag  (De hoge dosering kan gegeven worden gedurende 3-10 dagen in geval van acute stresssituaties). 

Onderhoudsdosering: 25 ml per dag

Goed schudden voor gebruik. kan door voer of met een spuit gegeven worden. U kunt het gebruik aanpassen aan de behoefte van uw paard of pony.

Samenstelling
Water, Magnesium chloride, Glycerine (100% natuurlijk plantaardig oplosmiddel)

Toevoegingsmiddelen

– Sensoriële: Sint Janskruid tinctuur (225 ml), Hop tinctuur (225 ml).
 

 

 

Geef een reactie