NAF Instant Magic 3 x 30ml

21.50

Ons assortiment van kalmerende supplementen en diëten voor paarden richt zich op de oorzaken van stress b.v. door huisvesting, hormonen of voeding. Het zorgt voor een evenwichtige temperament en goed gedrag van uw paard het hele jaar door. 

Wissen
Categorie:

Beschrijving

Het is ons doel om uw paard kalm en bedaard te houden.

Instant Magic bevat biologisch magnesium in combinatie met een snelwerkende kruidenbasis voor een effectief en kalmerend effect. Instant Magic wordt aanbevolen voor paarden die een directe, kortdurende kalmering nodig hebben voor specifieke, potentieel stressvolle situaties, zoals wedstrijden, scheren, reizen of een bezoek aan de hoefsmid of tandarts. Daarnaast kan het, indien nodig, worden gebruikt als aanvulling op het kalmerende effect bij dagelijks gebruik van een Magic-supplement. Opmerking: trots kan NAF bevestigen dat het magnesium, gebruikt in Magic, niet in strijd is met de FEI-regels en veilig gebruikt kan worden voor alle paarden.

Gebruik

Ca. 1 tot 1½ uur voor de wedstrijd of andere acute stress situatie de inhoud van 1 injector toedienen aan uw paard. Een Instant Magic pasta is gedurende 4-6 uur werkzaam. Bij een druk paard kan de werking van een pasta na 4 uur uitgewerkt zijn en kunt u een extra dosering geven.

Bij een hoge mate van spanning/stress kunt u 2 injectoren toedienen: één op de avond ervoor en één op de dag zelf. 
geeft en hoelang van te voren u dit doet, is per paard verschillend en is niet afhankelijk van het gewicht van uw paard.

1 injector bevat 30 ml pasta.

 

Geef een reactie