Arena Dressuur HART

1.295.00

Veeleisende dressuurruiters zullen het prachtig vormgegeven ARENA dressuurzadel waarderen, terwijl jij en je paard in perfect comfort en harmonie samen bewegen. In training en wedstrijd geniet je van het gevoel van nauw contact. Comfortabel, prachtig vormgegeven en door de diepe zit moeiteloos in de juiste positie. Is een super prijs-kwaliteit zadel, Europees leder met de TOP aanpassingsmogelijkheden die al jaren in de Wintec en Bates gebruikt worden. 

*PRACHTIG * COMFORTABEL * PRAKTISCH*

De technologie waaruit het ARENA zadel bestaat, is bewezen voor paard en ruiter.

  • Beschermende demping: met het CAIR® CUSHION SYSTEM
  • Nauwkeurige pasvorm op maat: EASY CHANGE® Fit Solution
  • Elastiflex Tree
  • Free movement: Performance panel technology
  • Superieure rijprestaties: Comfort seat technology

Verkrijgbaar in Zwart 

Zitmaten:  16.5/ 42cm 17/43cm – 17,5/44cm – 18/46cm

Wissen

Beschrijving

Wat houdt het CAIR® CUSHION SYSTEM in?

Het CAIR® Systeem neemt de druk weg van de rug van het paard en biedt een ultiem comfort. Dit revolutionaire CAIR systeem biedt tal van voordelen:

  • CAIR® luchtkussens behouden hun vorm in tegenstelling tot traditionele vulling die met de tijd inzakt en zich onevenwichtig verdeelt.
  • CAIR® luchtkussens hebben geen aanpassing of speciaal onderhoud nodig en vragen geen opvulling.
  • CAIR® luchtkussens passen zich steeds aan de vorm van het paard aan.

De luchtkussens worden in hetzelfde gedeelte van het zadel geplaatst als de vulling van traditioneel gevulde kussens. De druk wordt over de gehele lengte van de kussens verdeeld, wat drukplekken voorkomt.

Wat houdt het EASY CHANGE® Fit Solution in?
• Het EASY CHANGE® Fit Solution houdt 2 verschillende systemen in, het EASY CHANGE® Gullet Systeem en het EASY CHANGE® Riser Systeem. Deze twee systemen, in combinatie met de te verstellen singelstoten, zorgen ervoor dat het zadel perfect is aan te passen aan het paard.
1. Met het EASY-CHANGE® Gullet Systeem is het mogelijk om op ieder moment de optimale boombreedte te kiezen en aan te passen, rekening houdend met de huidige conditie van het paard
2.Het EASY-CHANGE® Riser Systeem geeft de mogelijkheid om de vorm van de boom aan te passen voor een perfecte zadelbalans, optimale drukverdeling en ideale zitpositie.
 

Perfect for Dressage… discerning dressage riders will appreciate the beautifully crafted Arena Dressage saddle as you and your horse move together in perfect comfort and harmony. In training and competition, you will enjoy the close contact feeling, enabling you and your horse to perform dressage movements in rhythmic unison.Find your nearest stockist: http://bit.ly/ArenaSaddles Subscribe to our e-news: http://bit.ly/A_SignUp

Geplaatst door Arena Saddles op Zaterdag 3 augustus 2019