Service info

Natuurlijk is ons assortiment allesomvattend en niet allemaal gepresenteerd op deze website! 

  • DEKENWASSERIJ. Wekelijks worden de vuile dekens en zadeldekjes gehaald door Dekenwasserij Midden-Nederland. Een super goed bedrijf wat zorgvuldig omgaat met uw deken. Ook de mogelijkheid voor reparatie van uw deken.
  • TRAILER VERHUUR. Er is bij De Paardenschuur een 1,5 paards trailer te huur. Het betreft een Ifor Williams met als extra de mogelijkheid het paard vooruit te lossen. De kosten zijn €35,- per dag. Voor reserveren en verdere info kunt u bellen. T 0343-457146
  • REPARATIES leer. U kunt bij ons terecht voor diverse reparaties. Singelstoten vervangen kan zelf op afspraak zodat u uw zadel niet hoeft te missen. Klaar terwijl u wacht! Wij vervangen deze met PASSIER singelstoten. Wij doen dit allemaal in onze eigen reparatieafdeling.
  • OPVULLEN van ZADELS. Opvullen van zadels gebeurd nog op de traditionele manier door middel van het zadel open te maken. Wij maken gebruik van de originele STUBBEN wol.

 

 

 » volgende »

RUILEN en RETOURBELEID “De Paardenschuur” ruitersport.

* Ruilen en/of retourneren in onze winkel kan altijd binnen 14 dagen en is gratis! Maar het product mag niet gedragen zijn, moet in originele staat zijn en voorzien zijn van aangehecht origineel prijskaartje. U ontvangt het aankoopbedrag retour.

* Afprijzing! Outlet! SALE! Actie! Deze artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Zadels die vanuit de webshop besteld en gekocht worden nemen wij niet retour.

* De testproducten zoals Myler bitten, Wintec Cair singels en de Freejump beugels kunnen gebruikt en schoon retour. Hiervoor ontvangt u een retourformulier met de periode van testen.

* Het retour sturen van gekochte producten uit de webshop is voor eigen kosten. Wij bieden geen gratis retourneren.