Clinic Voltigeren met Renske van Schaik

Zaterdag 7 mei zal Renske van Schaik een te gekke VOLTIGE clinic verzorgen bij De Paardenschuur. Renske is opgenomen in het A-kader voltige Team en bij voltige Senioren Solo! Echt de TOPPER van Nederland.

Na een kennismakingsrondje zal Renske de CLINIC starten met een leuke demonstratie op haar wedstrijdpaard Meneer Nillson. Daarna gaan jullie onder begeleiding van Renske zelf aan de slag.
De clinic is in groepsverband, waarbij je oefeningen uitvoert op de grond, de oefenbok en natuurlijk op de paardenrug. Renske neemt hiervoor haar super lieve Fjord Vanja mee. Voor kinderen (vanaf 6 jaar) en volwassenen.

Het gaat deze clinic om kennismaken met de grondbeginselen van de VOLTIGESPORT. Behendigheid, evenwicht, ritme, vertrouwen en natuurlijk om plezier!

 

Aanmelden