CLINIC Jolanda Adelaar

Zaterdag 17 juli organiseert “De Paardenschuur” ruitersport samen met Jolanda Adelaar een super gave en leerzame CLINIC met de keus uit Dressuur of Grondwerk les.

Wil jij je graag samen met je paard verder ontwikkelen en een leuke leerzame les van Jolanda volgen? Dan is deze clinic iets voor jou! 

De lessen worden gegeven door Jolanda Adelaar. Jolanda is een bekende Nederlandse Grand Prix ruiter, instructrice en gedragstherapeut voor paarden.  Ze is de eerste amazone die op Grand Prix niveau start met een Murgees paard (Carletto) en is bekend geworden door haar Fjord “Super Guus” waarmee ze Subtop startte. Het is haar passie om mee te werken aan een toekomst waarin de schoonheid van dressuur veel breder bekend wordt. Hierbij draait alles om het paard: dressuur is voor het paard, voor alle rassen, maar ook voor alle ruiters. Ongeacht welke achtergrond diegene heeft.

Voor deze les kun je kiezen voor 30 minuten dressuurles of 30 minuten grondwerk les. Deze les wordt privé gegeven zodat je 100% aandacht krijgt!
De clinic is geschikt voor elk niveau, leeftijd, paard of pony.

Aanmelden: https://www.paardenschuur.nl/product/aanmelden-clinic-jolanda-adelaar/