Freejump Veiligheidsbeugels

Wij hebben een ruim assortiment aan beugels en veiligheidsbeugels. De eenvoudige beugels zijn niet zo duur, maar de prijs-kwaliteitverhouding is dan ook wat minder hoog. De duurdere beugels zijn van beter en lichter materiaal. Ook het mechanisme is beter. Niet alleen een wedstrijdruiter kan belang hebben bij een veiligheidsbeugel, maar ook voor recreanten is het zeker een optie. Iedereen kan vallen en het blijft een fijn en veilig gevoel dat de voet niet in de beugel kan blijven hangen. Een goede veiligheidsbeugel zorgt er overigens niet alleen voor dat een ruiter die valt niet aan zijn paard blijft hangen maar er is ook meer grip, breder voetbed en dit alles geeft meer steun aan de ruiter. De voet moet heel wat dragen want met paardrijden steunt veel gewicht alleen op de bal van de voet.

FREEJUMP veiligheidsbeugels zijn erg populair. Het FreeJumpsysteem is speciaal ontwikkeld om ruiters de beste stijgbeugels te kunnen bieden. Dankzij de combinatie van vooruitstrevende innovatie en high-tech onderdelen zijn de stijgbeugels een hoogwaardige vergelijking met andere producten. Veiligheid en comfort voor zowel paard als voor de ruiter staan voorop bij de producten van Freejump. Dankzij een nauwe samenwerking met ruiters op diverse niveaus, worden de stijgbeugels van Freejump continu verbeterd. Momenteel is Freejump een van de marktleiders op het gebied van kwaliteitsvolle stijgbeugels.

De beugels hebben een luxe design en veel keus uit super mooie kleuren. Gecombineerd met het lichte gewicht, maar toch sterk hoogwaardig materiaal is dit de perfecte veilige stijgbeugel! De Freejump beugels zijn voorzien van een flexibele buitenkant zodat je nooit klem komt te zitten met de voet. Begin 2020 is er een mooie vernieuwing doorgevoerd in het voetbed. Deze is met 1.6 cm. verlengd (27% )

Ook is de grip nog beter gemaakt! Dit zorgt voor een nog betere beugel in combinatie met de schokabsorberende eigenschappen van het verenstaal. Deze stijgbeugels zijn daarom zeker aan te raden bij ruiters die last hebben van pijnlijke gewrichten, zoals knieën, enkels en heupen. De beugel hangt in een hoek van 45 graden.

Bij de stijgbeugels van Freejump is het oog waarmee de stijgbeugel aan de beugelriem hangt verder naar voren geplaatst in verhouding tot de beugelzool. Hierdoor hebben de Freejump stijgbeugels een verplaatst zwaartepunt. Daardoor wordt de ruiter geholpen om de hakken naar beneden te houden. Tevens is dit erg goed voor de drukverdeling op de knie en enkel van de ruiter.

Super ACTIE Freejump Beugels / “Niet goed = 100% Geld retour”

Wij bieden u de mogelijkheid om de Freejump Soft’Up Pro+ beugels 10 dagen te proberen! (m.u.v. Freejump Soft’Up Pro CRYSTAL) Indien u niet tevreden bent kunt u de Freejump stijgbeugels retourneren en ontvangt u het aankoopbedrag  100% retour*.  (*Schoon en niet kapot retour)