Freejump stijgbeugels

Freejump stijgbeugels

 

Waarom Freejump stijgbeugels?

Wij hebben een ruim assortiment aan Freejump stijgbeugels in de webshop. Niet alleen een wedstrijdruiter kan belang hebben bij een goede veilige stijgbeugel, maar voor iedere ruiter, jong en oud zijn de Freejump stijgbeugels een goede veilige optie.

FREEJUMP stijgbeugels zijn erg populair. Het systeem is speciaal ontwikkeld om ruiters de beste stijgbeugels te kunnen bieden. Dankzij de combinatie van vooruitstrevende innovatie en high-tech materiaal en onderdelen zijn de stijgbeugels van zeer hoge kwaliteit. Veiligheid en comfort voor zowel paard als voor de ruiter staan voorop bij de producten van Freejump. Iedereen kan vallen en het blijft een fijn en veilig gevoel dat de voet door de flexibele buitenkant er makkelijk uit kan. Deze stijgbeugel geeft meer grip door de studs op het voetbed, heeft een breed comfortabel voetbed met schokabsorptie en dit alles geeft meer steun en comfort aan de ruiter. 

Deze stijgbeugels zijn daarom zeker aan te raden bij ruiters die last hebben van pijnlijke gewrichten, zoals knieƫn, enkels en heupen. De stijgbeugel hangt in een hoek van 45 graden.

Bij de stijgbeugels van Freejump is het oog waarmee de stijgbeugel aan de beugelriem hangt verder naar voren geplaatst in verhouding tot de beugelzool. Hierdoor hebben deze stijgbeugels een verplaatst zwaartepunt. Daardoor wordt de ruiter geholpen om de hakken naar beneden te houden. Tevens is dit erg goed voor de drukverdeling op de knie en enkel van de ruiter.

Voordelen Freejump veiligheidsbeugels

  • zeer hoge kwaliteit veiligheidsbeugels
  • gemaakt van sterk en lichtgewicht ABS materiaal
  • breder voetbed voor extra draagoppervlak en hierdoor meer steun voor de ruiter
  • uitgerust met antislip studs voor optimale grip in de beugel
  • de studs zijn vervangbaar
  • de veiligheidsbeugels bevorderen een juiste positie van de hielen en zorgen voor een perfecte balans
  • de flexibele buitenkant opent zodra er druk op komt en maakt het loslaten van de voet bij een val makkelijker
  • de veiligheidsbeugels hangen in een hoek van 45 graden
  • zeer goede schokabsorptie

Freejump stijgbeugels testen

Wij bieden bij De Paardenschuur de mogelijkheid om deze mooie innovatieve stijgbeugels 10 dagen te testen. Indien u niet tevreden bent kunt u de Freejump stijgbeugels retourneren en ontvangt u het aankoopbedrag  100% retour*.  (*Schoon en niet kapot retour)

BESTEL EENVOUDIG ONLINE

Freejump stijgbeugels voor iedereen

Dankzij een nauwe samenwerking met ruiters op diverse niveaus, worden de stijgbeugels continu verbeterd. Momenteel is Freejump een van de marktleiders op het gebied van kwaliteitsvolle stijgbeugels.

Freejump stijgbeugels in veel kleuren

De stijgbeugels hebben een luxe design en veel keus uit super mooie kleuren. Gecombineerd met het lichte gewicht, maar toch sterk hoogwaardig materiaal is dit de perfecte veilige stijgbeugel!