Ruilen en/of retour artikelen

RUILEN en RETOURBELEID “De Paardenschuur” ruitersport.

* Ruilen en/of retourneren in onze winkel kan altijd binnen 14 dagen en is gratis! Maar het product mag niet gedragen zijn, moet in originele staat zijn en voorzien zijn van aangehecht origineel prijskaartje. Je ontvangt het aankoop bedrag retour.

Afprijzing! Outlet! SALE! Actie! Deze artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

* De testproducten zoals Myler bitten, Wintec Cair singels en de Freejump beugels kunnen gebruikt en schoon retour. Niet tevreden = 100% aankoopbedrag terug! Hiervoor ontvang je een retourformulier met de periode van testen en retourneren. Alleen na persoonlijk overleg kan het termijn verlengt worden. Zonder overleg en afspraak nemen wij na de testperiode geen producten retour.

* Het retour sturen van gekochte producten is voor eigen kosten.