Wintec HART zadel

April 2020.    Begin dit jaar zijn alle Wintec zadels vernieuwd en is er een extra naampje toegevoegd; HART.

Wat is een Wintec HART zadel? 

Horse And Rider Technology – Wintec HART!

Onder het klassieke design bevinden zich de nieuwste technologieën. HART staat voor de innovatiekracht van de WINTEC zadels.

Beschermende kussens: CAIR Cushion System
Precieze individuele aanpassing: EASY-CHANGE Fit Solution
Ergonomische flexibiliteit: Elastiflex Tree met een verwisselbare zadelboom
Vrije beweging: Performance panel technology
Buitengewoon zitgevoel voor de ruiter: Comfort seat

  • Verbeterd comfort: super zacht zitvlak in grippy materiaal
  •  Nieuw materiaal: de zweetbladen vormen zich optimaal en zorgen voor een een verbeterd contact tussen het ruiter been en paard
  •  Nieuwe supersoft kussens: perfecte pasvorm en hoogste comfort voor het paard door de nieuwe kussens die zich aan de rug musculatuur van het paard in arbeid blijven aanpassen en alle bewegingen volgen

 

Enkele bestaande modellen zijn uit de collectie en er zijn diverse nieuwe TOP modellen toegevoegd aan het grote WINTEC assortiment. O.a. de 2 WINTEC modellen voor het brede paard!  Wintec 2000 Wide All Purpose (veelzijdigheid)- is nu een gripzadel voor het  brede paard en de Wintec Pro Wide Dressage – een TOP grip dressuurzadel voor het brede dressuurpaard!

Wintec HART zadels maken paardrijden eenvoudig en comfortabel! Door de toonaangevende innovatie en hi-tech materialen te combineren met lichtgewicht, weerbestendige en onderhoudsvrije zadels maakt het makkelijk te begrijpen waarom WINTEC het NUMMER 1 synthetische zadelmerk is van de wereld!  Het uitgebreide WINTEC assortiment biedt echt voor iedereen een mooi zadel. Dressuur, spring, recreatie / veelzijdigheid, endurance en western modellen. Daarbij ook een mooi assortiment zadelaccessoires.  

Aankoop Wintec zadel bij De Paardenschuur.

De Paardenschuur ruitersport is al meer dan 23 jaar een mooi bedrijf dat garant staat voor kennis, service en kwaliteit.

Wij zijn gespecialiseerd en dealer van de merken BATES & WINTEC & ARENA zadels. Dit maakt dat wij van deze 3 merken alle kennis, mogelijkheden, maten, modellen en bijbehorende toebehoren voorradig hebben. Onze zadelpasser en zadelmaakster, Anita Breeschoten helpt u graag, van START tot FINISH! 

Bij “De Paardenschuur” Ruitersport kunt u op afspraak met uw paard terecht voor professioneel zadelpassen.  Op onze locatie beschikken wij over ruime parkeergelegenheid, stalling, een TOP buitenbaan- en een super comfortabele binnenhal. Wij zullen u kundig adviseren om de juiste keuze te maken, zodat u jaren plezier beleeft van uw nieuwe zadel. Is uw paard lastig te vervoeren of past u het zadel liever in uw eigen vertrouwde omgeving? Wij bieden natuurlijk ook zadelpasservice aan huis. 

Ook voor zadelreparaties, vervangen singelstoten, zadeladvies, zadelcontrole en zadels opvullen kunt u bij ons terecht. Na telefonisch overleg maken wij een afspraak zodat u op de reparatie kunt wachten. Op deze manier zit u geen dag zonder uw lievelingszadel! Bij aankoop van een nieuw zadel kunnen wij ook uw oude zadel inruilen.  Deze zadels bieden wij na controle weer te koop aan. Bent u op zoek naar een gebruikt zadel? Wij bieden de mogelijkheid om deze 2e hands zadels 10 dagen te testen. Niet goed = 100% geld terug.

al 23 jaar TOP dealer van WINTEC, BATES & ARENA  ✅ZADEL TESTCENTRUM  geen zadelconsult kosten 25% korting op de evt. toebehoren: beugels, beugelriemen en singel gratis zadelhoes met WINTEC / BATES / ARENA logo grote voorraad zadel wordt kosteloos vakkundig correct aangepast op pony/paard

“Zadel innovaties om de prestaties van ruiter en paard te optimaliseren”

 

https://www.paardenschuur.nl/bates-wintec-zadels/

https://www.wintec-saddles.com/