Myler bit testen * Niet tevreden = geld terug *

Myler bit gratis testen

Myler bit service – Wij bieden u, na aankoop de mogelijkheid om een Myler bit 2 weken te testen. U kunt op deze manier thuis in alle rust en eigen omgeving het Myler bit testen. Het advies is om deze 2 weken ook echt te gebruiken om uw paard aan het nieuwe Myler systeem te laten wennen. Sommige paarden gaan gelijk super fijn maar andere paarden hebben toch echt een aantal keer rijden nodig om aan het Myler systeem te wennen. 

Wij gaan er vanuit dat uw paard het Myler bit met veel plezier draagt. Maar het kan altijd zo zijn dat het niet aan de verwachtingen van u en uw paard voldoet. Bij het retourneren worden er geen kosten verrekend voor gebruik. Het aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen geretourneerd. U ontvangt bij aankoop / bestelling automatisch het retourformulier. Omruilen voor een andere maat of level is na telefonisch overleg mogelijk.

Alle modellen

Advies en vragen

Ieder paard is anders en iedere ruiter(hand) ook! Welk Myler bit past het beste bij jou en jouw paard? Welke maat voor mijn pony of paard? Welk bit voor een sterk paard? Wat is het beste bit voor mijn paard? Wat is het vriendelijkste bit voor mijn paard? Welk model bit bij een paard met een gevoelige tong? Waarom een bit met een tongboog? Welk model bij paard met tong uit de mond of over het bit?

Voor al deze vragen kunt u bij ons terecht. Mail, bel T. 0343-457146 of maak een afspraak voor een goed, persoonlijk en GRATIS bit advies of bit fitting door één van  onze Myler bitspecialisten. “Mylerbitten.nl & De Paardenschuur ruitersport beschikt over een grote expertise door jarenlange ervaringen met de Myler bitten in Nederland. Aarzel niet, maar bel, whatsapp of mail ons!” T 0343-457146 / info@paardenschuur.nl