Zaterdag 28 september 2019 2e hands beurs
Zaterdag 28 september 2019 organiseert “De Paardenschuur” Ruitersport alweer voor de 14e keer de Leukste & Grootste overdekte 2e hands beurs met DUIZENDEN RUITERSPORTARTIKELEN.

De beurs is geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Dit jaar in een extra grote beurshal!

Nieuwe hal voor de 2e hands beurs 2019


Elk jaar groeit het succes van de beurs. Op deze dag worden allerlei artikelen keurig gesorteerd aangeboden. Het assortiment zal wederom alles omvattend zijn. Alles wat met ruitersport en paarden te maken heeft is er zeker te vinden. Tuigen, hoofdstellen, dekens, zadels, rijlaarzen, rijbroeken, rijkleding, zadeldekjes, bitten, sporen, helmen, borstels, peeskappen, bodyprotectors etc, etc. tegen zeer interessante prijzen! Natuurlijk worden er dit jaar ook weer heerlijke OLIEBOLLEN gebakken.

EXTRA dit jaar : GROTE OUTLET KINGSLAND, PIKEUR, PK sport, Esperado en ESKADRON !!

GRATIS ENTREE / PARKEREN / KOFFIE

Foto 2018