Bates IJsland zadel

Het nieuwe Bates IJslanderzadel is het meest technologische geavanceerde in de wereld, levert nieuwe maatstaven in comfort en prestatie voor het IJslandse paard en de ruiter.

De diepe zit biedt ongeëvenaard close contact voor een betere communicatie. Met het revolutionaire Adjustable Ergonomic Stirrup Bar kun je de steun bepalen door je stijgbeugelriem aan te passen aan je specifieke zitpositie voor perfecte balans tijdens de unieke gangen van het IJslandse paard (telgang en tölt).
Pas je zadel aan met het EASY-CHANGE™ Fit Solution, wat een absoluut comfort voor je paard geeft. Het CAIR® Cushion System levert een betere gewichtsverdeling op een groter draagvlak op de rug van het paard.
Een vernieuwing in je rijervaring en passie op het Nieuwe Bates IJslandserzadel.
Bel ons voor een afspraak of kom langs in de winkel.

bates IJsland zadel Paardenschuur