Boyd Exell enthousiast over Myler menbitten!

Vernieuwd Paard & Koets overtreft alle verwachtingen!
Op de beurs hebben wij véél menners laten kennismaken met het Myler menbit. Wereld kampioen mennen “Boyd Exell” kwam bij ons in de stand en vertelde vol enthousiasme over zijn gebruik met de Myler menbitten. In de clinics die hij gaf vertelde hij over de mogelijkheden en verfijningen van de Myler bitten!!
Myler menbitten: Comfort is het vriendelijke en duidelijke systeem!
Een Myler menbit heeft een gelijkmatige drukverdeling over de tong, de lagen en de mondhoeken. Knijpt niet op de zijkanten van de tong, gelegenheid tot slikken en biedt schoudercontrole door de 100% onafhankelijke bediening van het mondstuk. Een Myler menbit heeft een pasvorm waar over nagedacht is!  Meer informatie over Myler bitten kunt u vinden op onze site.

Boyd exell myler menbit paardenschuur ruitersport